18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ez kell a fantasztikus női orgazmushoz valójában

A legtöbb férfi tudja: ahhoz, hogy ötcsillagos élményt szerezzen partnernőjének, messze nem elég az impozáns méret, sőt. Nők személyes beszámolói és az erre alapozott kutatási adatok is azt igazolják, hogy viszonylag kevesen vannak, akik köszönik, jól elvannak pusztán a behatolásos szexszel. A nagy többség többre, másra is vágyik. Például arra, hogy a kezeddel és a száddal is tégy meg minden tőled telhetőt.

Bízunk benne, hogy a Maximba publikáló Ravi Shankar Rajan legalább akkora mestere a női testnek, mint névrokona a szitárnak, az alábbiakban ugyanis az ő tippjei segítenek, hogy még jobban a kedvére tudj tenni partnerednek. Mivel pedig a mester elsősorban a kézügyességre épít, tippjeit kiegészítettük az orális szexre vonatkozó tanácsokkal is. Azt pedig, hogy vajon igaza van-e alkalmi szakértőinknek, te segíthetsz eldönteni. 

Miért is jó kézzel?

Korábban mi is írtunk már róla, miért szeretik a szexnek ezt a fajtáját a nők. Shankar írásából az is kiderül, hogy a férfiak is odavannak tőle, ha csinálhatják, mert közben valóságos gurunak érezhetik magukat.

Kézzel ingerelve a partnert te is sokkal jobban tudod kontrollálni a mozdulataid: akkor, ott és annyira nyomulsz, amennyire épp szükséges, mondja Shankar. Sokkal könnyebben megy a finomhangolás ilyenkor, ha úgy veszed észre, valami nem esik jól, vagy csinálhatnád jobban is. Ráadásul a szexnek ennél a formájánál nem kell aggódnod amiatt sem, hogy meddig bírod: éppen annyi ideig tart majd, ameddig a partnerednek jólesik. 

Hogyan láss neki?

Mindez persze csak akkor sül el jól, ha kellően be tudod indítani a partnered, mielőtt az érdemi kézimunkába kezdesz, emeli ki a szaki. Persze előfordul olyan helyzet is, amikor külön izgalmas, ha unzsenírt becsúszik a kezed a barátnőd bugyijába, de ha nyugalmas körülmények között láttok neki, sokkal nagyobb élmény lesz a dologból.

Eddig úgy gondoltad, hogy ha kezeidet használod, előjátékra nincs is szükség? Tévedés. Ha feltett szándékod, hogy ezen az úton szerezz örömet a partnerednek, ugyanúgy elő kell készítened a terepet, mint egyébként. Kellően izgatott állapotban nemcsak a test lesz válaszképesebb, de partnered fejben is könnyebben elengedi magát, és sokkal jobban reagál majd mindarra, amit odalenn bűvészkedsz. Szóval csak nyugodtan simogass, dörzsölj, nyomkodj, masszírozz mindenfelé, mielőtt rátérnél az érdemi részre, mondja Shankar. És te mit gondolsz?

Kell előjáték kézimunka előtt is?

Kívül tágasabb

Shankar szerint a legtöbb férfi azzal rontja el az ujjazást, hogy azt hiszi, kézzel is csak azt kell csinálni, amit egyébként szokott. Pedig a sebes és erőteljes ki-be húzogatás minden, csak nem szexi vagy izgalmas, legalábbis a nők nagy részének véleménye szerint. Inkább uncsi. 

Shankar azt javasolja, hogy jobbára inkább a csikló körül legyen a kezed, azt, illetve az a körüli részt simogasd, dörzsöld – végig figyelve partnered visszajelzéseit vagy kéréseit. Felnőttfilmes élményeid talán másra engednek következtetni, de jó tudnod, hogy a nők nagyobb része ma is ezzel az oldschool módszerrel szerez örömet magának (tudod, körkörös mozdulatokkal dörzsöl és simogat). A szaki szerint neked is így érdemes közelítened. Valóban igaza van?

Tényleg nem a nyúlkálás, hanem a csikló dörzsölése a menő?

Nem mindegy, hol mekkora erőt fejtesz ki

Ez a dolog azért bonyolultabb egy férfi hajvágásnál. Nem úgy van, hogy belőjük a hosszt, aztán le lehet tolni az egészet a géppel. A női test egyes részei egészen másképpen reagálnak az érintésre, van, ahol jól jön az erőteljes nyomulás, máshol inkább a finom simogatás jön be, emeli ki Shankar. A nekiesős feeling meg úgy általában nem annyira szokott működni. Szóval, mielőtt belevágsz, gondold kicsit át, hol és mit fogsz csinálni. 

A nagyajkak például nem annyira, vagy nem úgy ingerlékenyek, mint a csikló. Ezen a részen nincs annyi idegvégződés, viszont a bőr épp olyan érzékeny a simogatásra, mint például a fentebb már említett belső comb. Ezen a területen a finomabb simogatás remek ötlet. A kisajkak környéke már jóval érzékenyebb, a nedvességtől pedig még inkább fokozódik ez az érzékenység. Ha arrafelé matatsz, és nem elégszel meg a külső simogatásával, legyél óvatos. 

A hüvelybemenet már tele van idegvégződésekkel, de befelé haladva viszont egyre kevesebb van ezekből. Emiatt van az, hogy önmagában egy hosszú szerszám semmiféle helyzeti előnybe nem hoz egy férfit. Éppígy kézzel sem az a cél, hogy minél vadabbul nyomulj, inkább kisebb mozdulatokat végezz, legalábbis eleinte. A nyálkahártya a hüvely falán nagyon sérülékeny, így már csak ezért sem jó ötlet a vadulás; és ezért is nagyon fontos, hogy csak makulátlan manikűrrel kezdj itt figurázni.

Ja, és a csikló. Azt már nagyjából tudod. Nagyon érzékeny, szóval szuper, ha figyelmet szentelsz neki, de könnyen túl is tudod ingerelni, amivel ellentétes hatást érsz el. Nyomkodd, dörzsöld finoman (esetleg meg is kérheted a partneredet, hogy mutassa meg, ő hogy szokta), és figyeld végig a jelzéseit.

Egy nő minden porcikája másféle stimulust igényel?

És mi van a száddal?

Na igen, tanácsadónk erre a részre nem igazán tért ki, pedig ez is stratégiai fontosságú, mert a nők elsöprő többsége imádja, ha szájjal kényeztetik, és a figyelemnek ez a kitüntetett módja az egyik legbiztosabb út az orgazmusukhoz. Épp ezért a férfiak nagyobb része szokott is vele próbálkozni – vannak, akik muszájból, egyesek viszont kifejezett lelkesedésből – kisebb-nagyobb sikerrel. A szerényebb siker oka, hogy téves elképzelésekkel látnak neki a dolognak. Ezeket is segítünk eloszlatni. 

Az egyik, hasonlóan, mint a kézzel szex esetén, az orális szexet is meg kell, hogy előzze előjáték, szóval ne vesd rá magad egyből a kérdéses területre, jó? Ugyanúgy kell időt hagynod arra, hogy előkészítsd, ami történni fog. Bármilyen klassz dolog is ez, jó, ha nem úgy éri az embert, mint derült égből a villámcsapás. 

A másik, hogy próbálj kicsit elrugaszkodni attól, hogy fegyverként használd a nyelved. Biztos tök szexinek tűnik, meg „a pornóban is van, szóval biztos jó” – gondolhatnád, de se a csiklótáji eszement körzés, se a ki-be dugdosás nem feltétlenül az, amire partnered vágyik. Vagy ha így van, akkor fogja mondani, nyugi. Biztosabbra mehetsz, ha – főleg, ha már így hívják, inkább valóban nyalsz, alapvetően valahogy úgy, mint egy fagyit. Aztán, hogy ezt hogyan extrázod harapdálással, csókolgatással, kézimunkával stb., már rád van bízva. 

Bejön a nőknek a nyelvvel való gyors birizgálás?

Akár kézzel, akár szájjal, jó tudnod, hogy ahhoz, hogy szuper orgazmushoz juttasd a csajod, mindenképpen érdemes kicsit túllépni a megdöntöm és kész hozzáálláson. Barátnőd fergeteges ágybéli élményei pedig nem csak neki jók, mindkettőtöket fel tudnak pezsdíteni.

Oszd meg másokkal is!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Mustra