18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mit mond az orvos az olyan szexre, amire nincs is szó?

Az öklözést tényleg csak meglehetősen erőltetett módon sikerült helyettesítenie a szexológusoknak, a telefonos zaklatásra izgulók viszont már saját, külön bejáratú kifejezéssel büszkélkedhetnek.

A kar és a végbél találkozását leíró „brachioproctic” kifejezés például nem minden kutató előtt ismert, így eshetett meg, hogy a kézfej végbélbe passzításával operáló aktust simán „seggbeöklözés"-ként sikerült megneveznie egy orvosi egyetem kutatócsoportjának. A szexológus Dr. Justin Lehmiller összegyűjtötte, mit jelentenek a szexológusok és orvosok által használt, furfangos kifejezések.

Telefon szkatológia

Nem a telefonkönyvek rendszerezésére, hanem a gyanútlan embereket obszcén szövegekkel zaklató, és erre felizguló telefonbetyárok viselkedésére utal. A szöveges üzenet és a váratlan, a másikat sokkoló képek is ide tartoznak.

Tribadizmus

A viszonylag ismert kifejezés olyan aktust takar, amelynek során az egyik partner a másik testéhez dörzsöli a nemi szervét. Dörzsölni lehet persze fülcimpához is, de általában a partnerük szeméremtestét a sajátjukkal kifényesítő, azaz ollózó nők aktusát takarja.

shutterstock 691730107

Anilingus

Szintén elég hétköznapi kifejezés: a végbélnyílás orális ingerlését takarja.

Kollektív szex

Inkább eufemizmusnak tűnik, mint tudományos kifejezésnek. A kézenfekvőbbek közé tartozik: olyan események összefoglaló neve, amelyek csak azért jönnek létre, hogy ott jó sokan, és egymás szeme láttára szexeljenek.

Párzási vokalizáció

Magyarul: nyögés. A nemi aktus közben kiadott hangok összefoglaló neve. Sóhaj, nyöszörgés, sikoly.

Extradiádikus szex

A kettősségre utaló alapszóból formált kifejezéssel a fő partnerük helyett valaki mással lefekvő partnerek pásztoróráit írják így körül a kutatók. Nem a megcsalás szinonimája, bár az esetek túlnyomó többségében valószínűleg erről van azért szó.

shutterstock 536115256

Biasztofilia

A nemi erőszak gondolatát valamilyen oknál fogva szexinek találó, „kissé” hibás embertársaink preferenciáit takarja. Ők azok, aki azért erőszakolnak, mert a beleegyezéses aktusok egyszerűen nem képesek felizgatni őket.

Günandro-morfofília

Mondjuk. Ezzel a gyönyörű kifejezéssel a női és férfi nemi szervekkel egyaránt felfegyverzett emberekhez vonzódó férfiakat próbálják egy kalap alá venni a szexológusok. Nem melegekről van tehát szó, hanem a heteroszexuális férfiak viselkedésére hajazó, de az eredetileg is női testbe született nők helyett a férfiból félig-meddig nővé operált transzszexuálisokat kedvelő férfiakról.

Lábszár…közi szex

A péniszét a partnere combjai (Vagy vádlija? Vagy az egy másik dolog?) közé helyező, és a penetráció elkerülése érdekében ezzel a réssel dolgozó férfiak… kedvence?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek