Mély, spirituális orgazmust mindenkinek!

Hagyjuk a csiklói orgazmust a hanyatló nyugat ópiumának!

A nők többsége számára a csikló ingerlése az orgazmus elérésének legbiztosabb módja. Ez teljesen rendben is van így. Persze csak akkor, ha az illető nem vágyik arra, hogy e végtelenül felszínes kielégülés helyett a szexuális csúcsélmény sokkalta mélyebb szintjeit is megtapasztalja. Aki azonban nem éri be ezzel, aki igenis vágyik arra, hogy a csiklói orgazmus gyorsétterem-jellegű, instant gyönyörét holisztikus (testi, lelki és spirituális) kielégülésre cserélje, annak sem kell feladnia az álmait.

Kim Anami szex-coach, párkapcsolati szakértő, alkimista, hüvelysúlyemelő és taoista filozófus ugyanis éppen az ő számukra dolgozta ki egyedi, 30 napos orgazmustisztító programját.

Túl nagy őrültségnek hangzott ahhoz, hogy csak úgy szó nélkül elmenjek mellette.

- ezt pedig már Maria Del Russo írja a The Cut hasábjain arról, miért is döntött úgy, hogy a gyakorlatban is kipróbálja az orgazmustisztítást. Az újságírónak mindössze az ímélcímét kellett Anami honlapján megadni ahhoz, hogy nyomban részese lehessen a hüvelyi, illetve méhnyaki orgazmus gyönyörével kecsegtető Kis halál (La petite mort) elnevezésű projektnek. Ami a dolog anyagi részét illeti, ezt követően egész pontosan 597 dollárt (mintegy 150 ezer forintot) kell átutalni Lao-ce izmos hüvelyű követőjének ahhoz, hogy a muranói üvegből fújt dildó mellett három darabos gyógyítókristály-szettet is kikézbesítsen a futár. Ha pedig a teljes készlet megvan, Anami naponta küldi a leckéket, instrukciókat és mantrákat a megadott elektronikus postafiókba.

A saját magán egyébként is nagy előszeretettel kísérletező Russo nekiállt tehát, hogy megtisztítsa a benne rejlő szexistennőt mindazoktól a káros beidegződésektől és sallangoktól, melyeket az elmúlt évek érzéki gyönyörei hozzátapasztottak.

Az egy hónapos program lényege egyébként, hogy a készlethez tartozó üvegdildóval maszturbálva kell naponta elélvezni. Persze ezt úgy, hogy a csiklót eközben sem kézzel, sem mással (vibrátorral meg aztán pláne) nem szabad ingerelni. Ajánlott viszont a gyógyító kristályos elixírből napi 2x7 cseppet fogyasztani, valamint a beérkező levelek mappából lelkiismeretesen mormolgatni a mantrákat.

Russo, ahogy az elmondása szerint korábban is szokása volt, naponta megajándékozta magát egy-egy orgazmussal, a csiklójához nem nyúlt, a vibrátort a fiókban hagyta, az elixírt elfogyasztotta. Három napig simán is ment minden. A negyedik nap azonban üvegdildó ide vagy oda, nem tudott elélvezni. És az ötödiken sem. És utána sem. Frusztrálta nagyon a dolog, de két hétig mégiscsak kitartott. Akkor azonban elege lett mindenből. A stresszből, a feszültségből, a hisztiből. Elege lett, és a változtatás mellett döntött. Hagyta a muranói üveget a francba, ami jó ötletnek bizonyult.

Szeretett vibrátora (és az elmúlt másfél hétnyi böjt) segítségével ugyanis pont olyan mély orgazmust élt át, amilyet a kurzus kezdetén ígértek neki - igaz nem a méhnyak ingerlésével. Ami persze csöppet sem zavarta. Sőt.

Tapasztalatait azonban ezzel együtt is fontos önismereti utazásként élte meg, melyből nem csak azt a tanulságot vihette magával, hogy ami bizarr árukapcsolásnak tűnik, az általában az is, de felfedezhette, mennyire fontos számára az orgazmus megélése. Nem csak a gyönyör, de az általános jóllét szempontjából is. "Van, aki terápiára jár, nekem ott az orgazmus" - írja kalandjai egyfajta sommázataként. És ha a mélységet tekintve ennek kapcsán is lehetnek fenntartásaink, az orgazmus mégiscsak az egyik legkellemesebb módja a stressz tüneti kezelésének.

Mert ebben az esetben kétségtelenül tüneti kezelésről van szó, melynek valóban nincs spirituális mélysége, melynek tulajdonképpen nem is célja, hogy spirituális mélysége legyen. Ott van a helyén és úgy teljes értékű, ahol és ahogy van. Egyrészt ugyanis a nőknek csupán egy igen kis töredéke képes enélkül elélvezni. Másrészt a csikló megfelelő ingerlése nem csak az orgazmus létrejöttéhez, de annak minőségéhez is sokat képes hozzátenni.

Ha pedig emellett valaki spirituális mélységekre vágyik, oda is vezet út, oda is el lehet jutni, azt is meg lehet élni. Azt azonban remélhetőleg senki nem gondolja komolyan, hogy a szexualitás spirituális mélységeit megvásárolhatja az interneten hatszáz dollárért. Ahogy azt sem, hogy lelkének legbensőbb titkaihoz, legvalódibb önmagához úgy juthat el, ha egy üvegdildót dug a hüvelyébe, és kristálycseppeket iszik hozzá. De ha egy pillanatra mégis, talán akkor sem bízna lelki vezetőként abban, aki webshopon árulja a spiritualitást.

Mustra