Etesd meg, hidd el, jobb lesz!

Éhesen randizni szemlátomást nem a legjobb ötlet, üres gyomorral lehetetlen feladat ugyanis a másikra, és nem a hamburgerekre koncentrálni.

Farkaséhesen nem lehet randizni. Pláne elsőrandizni. A Cut pórul járt szerzője például azzal nyugtatgatja magát, hogy azért nem hívta vissza a vakrandis partnere, mert egy végletekig kiélezett katasztrófahelyzet során egy jó ideig csak arra koncentrált, hogy minél előbb öles hamburgerek kerüljenek a tányérjára, beszélgetésre már nem volt ereje.

shutterstock 226567360

Kegyetlen játékok

Az éhség bizony sokak életében központi problémát jelent, az éhes nők számára pedig bizonyítottan embert próbáló feladat a társkeresésre és az ismerkedésre fókuszálni, amikor délibáb gyanánt világít a szemük előtt egy szelet pizza. Mindezt a Kaliforniai Egyetem kutatása (is) megerősítette. Az egyetem kegyetlen kutatói ugyanis azután mutogattak felváltva uncsi és ingerszegény tárgyakat, valamint kifejezetten romantikus jelenetsorokat a kísérletben résztvevő nőknek, hogy előtte 8 órán át koplaltatták őket.

Daru, DiCaprio, egyre megy

A nők agyi aktivitását eközben egy fMRI-vizsgálat segítségével fürkészték a kutatók. Az éhes nők bandája pedig ugyanúgy reagált ebben az állapotban arra, ha tekegolyókról mutattak nekik képeket a kutatók, mint egy forró csókra. Nem úgy egy 500 kalóriás fehérjeturmix után! A megetettet nők agya máris újra fogékonnyá vált a romantikus jelenetsorokra, egyértelmű választ adva tehát arra, hogyan érdemes megközelíteni valakit, aki elnyerte a tetszésünket: velőscsonttal, löncshússal!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.