18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ennyi ideig kéne, hogy tartson a szex

A valóság azonban nagyon ritkán felel csak meg a párok magukkal szemben támasztott követelményeinek.

Egy közel négyezer résztvevő által megválaszolt kérdőív szerint a nők és a férfiak is azt szeretnék, ha legalább 25 percig tartana egy légyott, a többség számára ugyanakkor csak álom a közel félórás szex – írja az IFLScience.

Az ötvenes indiaiak nem viccelnek

A kérdőívre érkezett válaszok alapján úgy tűnik, szinte ugyanazt várják el a nők, mint a férfiak. Egy szeretkezés hossza ideális esetben 25 perc 51 másodperc a nők szerint, míg a férfiak 25 perc 43 másodpercet várnak el maguktól. Mindhiába, mert az átlag még a legjobbak, azaz a 31 éves amerikai férfiak esetében is csak 17 perc 5 másodperc a felmérés szerint. Őket követik a harminc körüli, kanadai, angol és az ausztrál férfiak. Az ötödik helyen ugyanakkor némileg meglepő módon az 50 éves indiai férfiak állnak, 15 perces teljesítménnyel.

How long does sex last
Infographic courtesy of Saucydates.com

Vagy csak 6 percig bírnák?

Kérdés persze, mennyire vehető komolyan egy online társkereső oldal bevallásos alapon működő felmérése. Egészen más számok jöttek ki ugyanis akkor, amikor egészen egyszerűen egy stopperórát nyomtak egy kutatás résztvevői kezébe, és lemérették velük, pontosan mennyi ideig is tart egy aktus. Az 500 pár teljesítményét górcső alá vevő kutatás szerint ugyanis csupán 5,4 perc volt egy aktus átlaghossza, és a 18-30 évesek esetében is csak 6,5 perces volt az átlagteljesítmény.

Könnyen lehet tehát, hogy a társkereső által lefolytatott kutatás igazából csak arra jó, hogy megmutassa, ki mer a legbátrabban hazudni a saját teljesítményével kapcsolatban

Oszd meg másokkal is!
Mustra