18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Így nyúlj a csiklóhoz

Egy friss kutatás meglehetősen részletes információkkal szolgált azzal kapcsolatban, melyik nő hol a legérzékenyebb, és milyen mozdulatokat részesítenek előnyben.

A Journal of Sex & Marital Therapy nevű szaklapban megjelent felmérés tényleg mindenre kitért, végre kiderült tehát, hányan vannak akik a pornófilmes pöccintéseket/fricskákat szeretik a legjobban (16%), ahogy persze az is, ki hol és hogyan szereti izgattatni a nemi szervét. A Sex & Psychology összefoglalója alapján úgy tűnik egyébként, a legtöbben - a válaszadók 66 százaléka - azt preferálja, ha a csiklóját, vagy a csiklót övező bőrréteget ingerli a szexpartnere, méghozzá többnyire függőleges irányú, fel-le (61%), vagy körkörös (51.6%) mozdulatokkal. Egyszerre több lehetőséget is kiválaszthattak egyébként a megkérdezett nők, szóval könnyen lehet, hogy a látszólag a mainstream, körkörös csiklósimogatást kedvelők között is rejtőzködik egy-egy bevállalósabb hölgy, aki mondjuk a nagyajkak ráncigálásától indul be. 

Üsd, vágd, nem apád

Ők persze nincsenek sokan, a ráncigálás/húzogatás ugyanis csak a megkérdezettek 5.4 százalékának kedves metódus, a nagy- és kisajkakat pedig nagyjából a nők ötöde szereti kezelésbe vetetni. A nők 25 százaléka egyébként azt szereti, ha csak hébe-hóba érnek hozzá a csiklójához, többnyire viszont elkerülik azt, 5 százalékuk pedig egészen konkrétan tiltott övezetnek tekinti a klitoriszt. Az ujjak...(többnyire valószínűleg ujjakról, vagy legalábbis kezekről beszélünk, bár erre nem tért ki a beszámoló. De vajon mi a helyzet mondjuk a fülkagylóval? Talán az lehet az „egyéb” kategória.) Szóval az ujjak mozgását illetőleg már jóval nagyobb a szórás, a már említett fel-le és körkörös mozdulatok mellett népszerű az oldalirányú izgatás is (a nők harmada kedveli), de az ideális, leginkább reakciókész területekre rátalált partnerektől a pulzáló, vagy épp egyenletes erőkifejtéssel járó nyomás, SAJTOLÁS is elvárható néha.

shutterstock 304975493

Körkörös mozdulatokkal, DE TÉLAPÓNAK ÖLTÖZÖL!

Kevésbé kapósak, de még mindig nagyjából 10 százalékos népszerűségi indexnek örvendenek az ellipszist formázó és a paskolgatással, vagy épp csipkedéssel operáló mozdulatok is, bár a helyválasztás problémaköréhez hasonlóan itt is vannak olyanok (3%) akik az egyéb kategóriát választották. Sajnos azt nem tudni, ők milyen egzotikus, vagy épp banalitásukkal tüntető (CSAK SÜTŐKESZTYŰBEN! Vagy ez egzotikus inkább?!) módszereket dolgoztak ki, írnak elő a partnereik számára. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra