Ettől leszel igazán vonzó a nők/pasik számára!

A társkeresésben fontos szempontokról egyenesen a célközönséget kérdezték meg, ráadásul magyarokat.

Mi kell a nőnek? Mi kell a férfinak? - ezekre a kérdésekre kereste a választ a lovebox.hu társkereső oldal csapata. Idei felmérésükben 1008 felhasználójuk vett részt, és mondta el, mit talál igazán vonzónak a másik nemben. Lássuk is gyorsan a legfontosabb szempontokat aszerint, hány kitöltő gondolta, hogy az ideális társ ez alapján ismerszik meg.

A felmérésben részt vevő nők 96 százaléka szerint az ideális férfi művelt és védelmező, 83 százaléka szerint pedig egy férfi csak még vonzóbb attól, ha érzékeny és érzelmes. Az viszont béna, ha az illető teszetosza, nyámnyila vagy határozatlan, ezek a vonások a nők 74 százalékát taszítják. Arra bezzeg, hogy hol van itt az arany középút nem tért ki a kutatás. De lássuk, mi kell a nőnek. 

lovebox-infografika-mi-kell-a-nonek

Ehhez képest a pasik az önálló, független nőkra buknak, aki bírja a humorukat és az autókat. A férfiak harmada igényli, hogy egy nő szépen - a korának és az alkalomnak megfelelően -  legyen felöltözve. Nahát. Ez egyébként több férfinak fontosabb mint az, hogy egy nő intelligens legyen. Ez meg egy még nagyobb nahát. A férfiak nagy részét a passzív-agresszív viselkedéssel és a féltékenységgel lehet kikergetni a világból, harmaduk pedig a késésre érzékeny. De ha részletesebben is izgat, mi kell a pasiknak, böngészd az infografikát. 

lovebox-infografika-mi-kell-a-ferfinak
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek