18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Minden pasi álma, hogy két nővel szexeljen

Bár a fantáziák szintjén gyakori a hármas szex, megvalósítani már más, nem is mindenki szeretné. Sok dolognak kell stimmelnie.

Közkeletű hiedelem, hogy minden férfit nagyon izgat a szex hármasban. Leginkább persze két nővel. Egy kanadai kutatás, melyben másfélezer embert kérdeztek meg leggyakoribb szexuális fantáziáikról, igazolni is látszik mindezt. A részt vevő férfiak 84 százaléka említette meg az édeshármast, sőt, a férfiak háromnegyede úgy érezte, kettőnél több nővel is elbírna. A képzelet szintjén persze. A nőknek ehhez képest nagyságrendileg a harmada ábrándozott arról, hogy egy másik nővel, két nővel vagy két férfival szexeljen. A fantázia persze egy dolog, a valóság pedig egy másik, avagy nem minden izgató az életben is, ami a képzeletünkben az. Ebből a szempontból nem mindegy például, ki a harmadik fél (és persze ki a második), és nem mindegy az sem, hogy egy párkapcsolatba vesznek be egy harmadik felet, vagy az illető csatlakozik egy párhoz. Az érzelmekről nem is beszélve.

shutterstock 315302114

FFM, MMF

Egy másik, nemzetközi kutatásban ezeket a kérdéseket is vizsgálták. A hármas szex itt is a férfiak valamivel több, mint 80, illetve a nők 31 százalékát érdekelte, a legnépszerűbb felállásnak pedig, nem túl nagy meglepetésre, a két nő - egy férfi bizonyult. Elsősorban azért, mert a férfiak lényegesen vonzóbbnak ítélték, mint a két pasi-egy nő formációt, a nők pedig nagyjából ugyanolyannak. Ez a preferencia ugyanakkor nem csupán magára az együttlétre, de arra az élményre is vonatkozik, hogy az illető férfi végignézheti, ahogy két nő szexel egymással. Ez egyébként egy legalább annyira népszerű fantázia a férfiak körében, mint az édes hármas, nem csoda hát, ha gyakran össze is mosódnak.

2+1, 1+2

A szexben általában mindenkinek fontos szempont, hogy kivel fekszik le. Nincs ez másként a hármas szexben sem, itt azonban a szempontok is összetettebbek. A siker már nem csupán két ember összeillésén, hanem egy nagyobb rendszer működőképességén múlik. Nem segít, ha valaki kényelmetlenül, feszélyezve érzi magát, vagy éppen féltékennyé válik. Úgy tűnik, erre a férfiak valamivel érzékenyebbek, saját kapcsolatukba a legtöbben ugyanis csak valamilyen közeli barátot vennének be szívesen, kicsit távolabbi ismerőst vagy idegent már nem. Az ismerősökhöz viszont szívesen szállnának be harmadiknak. A teljesen idegenekre a nők sem vágynak igazán, ők viszont a közeli barátokra sem. Válaszaik alapján mindkét eshetőségre azok az ismerősök a legalkalmasabbak, akivel nincsenek túl szoros kapcsolatban, de nem is teljesen ismeretlenek számukra.

Ezek a vágyak persze sokkal ritkábban bukkannak fel a való életben, mint a fantáziákban.  Arra a kérdésre, volt-e már a résztvevőknek konkrét tapasztalatuk a hármas szexben, a pasik 25, a nők 8 százaléka válaszolt erre igennel, a résztvevők többségénél tehát az édes hármas végül inkább magányos tevékenység.

Te benne lennél egy édes hármasban?

Oszd meg másokkal is!
Mustra