Nem az altatótól fogsz jobban aludni!

Miért is alszunk, és miért is alszunk ilyen sokat? Spórolhatunk-e az alvásunkon? Árt-e nekünk, ha nem alszunk eleget? Miért alszunk rosszul? És hogyan lehetne jobb? Többek között ezekre a kérdésekre ad most választ dr. Purebl György alvásspecialista.

Az emberek egyharmada élete során legalább egyszer küzd alvászavarral, ami elsősorban az időhöz való viszonyunk megváltozása miatt fordul elő – tudtuk meg dr. Purebl György alvásspecialistától. A Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének egyetemi docense még áprilisban tartott előadást pszichológiai rendezvénysorozatunkon, ahol sok hasznos tudnivalót osztott meg az alvászavarokról, és arról, mit tehetünk azért, hogy jobban aludjuk. 

Az előadás hanganyagát most meghallgathatod, és ha van kedved eljönni a következő előadásunkra, csak kattints ide a programért!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.