És ön hogy élhetett eddig mellmaszk nélkül?!

Ki ne imádna hosszú percekig relaxálni egy üdítő maszkkal az arcán? Nos, mindebben most már nemcsak az arca részesülhet, hanem a melle is. Nem, nem értette félre, nem a dekoltázsáról van szó, amelynek bizonyos kor felett valóban az arcbőrével megegyező minőségű törődésre volna szüksége, hanem a mellekről. A koreai szépségipar ugyanis úgy látta, igény van a hatóanyagokkal átitatott szövetfátyol arcmaszkok mintájára készült lehúzható mellmaszkra is.

Mindannyian tudjuk, hogy az ilyen maszkok néhány perc alatt csodát tudnak tenni az arcbőrünkkel, így aztán ebből a csodából nem maradhat ki a női test egyik legfontosabb területe, a mell sem. Ezek a mellmaszkok tulajdonképpen különböző gyógyhatású összetevőkbe (kollagén, méz, gyümölcskivonat stb.) áztatott szövetlapokból állnak, és önnek nincs más dolga, mint felhelyezni azokat a mellére (a mellbimbónál van egy kivágás), majd az előírt idő után lehúzni róla.

A mellmaszkokból rengetegfélét találni a különböző internetes webshopokban, van például öregedésgátló termék, ami segít megőrizni a bőr feszességét, miközben hidratálja is, de olyan is akad, ami azt ígéri, hogy 15-30 perc elteltével rögtön megemeli a melleket vagy éppen teltebbé teszi azokat (és mint azt ön is tudja, ha ezt ígéri egy reklámszöveg, akkor nyilván igaz is).

There's a mask for everything! #boobmask #bellymask #armmask #Seoul

Erica Fong (@wafflerica) által közzétett fénykép,

Persze ellendrukkerek is szép számmal akadnak, a Vagabomb szerint például ezek a maszkok tele vannak káros vegyi anyagokkal, például parabénekkel, tehát adott esetben akár többet árthatnak, mint használnak. Ráadásul a mell finom bőrrétege viszonylag vékony, ezért a káros anyagok is könnyebben fel tudnak szívódni. A bőrgyógyászok tehát arra figyelmeztetnek, hogy alaposan nézzük meg az összetevőket vásárláskor, és kerüljük az olyan termékeket, amikben parabén, ftalát, fenoxietanol vagy biszfenolok, esetleg alkohol van. 

Ha azonban ön a fentieket rendkívül hasznos információnak érzi, és alig várja, hogy kipróbálja ezt a hiánypótló terméket, ne álljon meg ennyinél: kaphat a test többi részén alkalmazható maszkokat is, például könyökre, hasra, sőt az igazán intim területekre is.

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1010) (1488) Ciki!
Mustra