Régen tényleg minden jobb volt?

Régen tényleg minden jobb volt? Vagy boldog, hogy végre hátrahagyta a múltját? Melyik életszakaszában volt a legjobb élni? Esetleg az igazi boldogság még ön előtt áll? Az, hogy hogyan gondolkodunk az időről befolyásolja érzelmeinket, terveinket, döntéseinket, befolyásolja az életünket. Nem véletlenül viseli az Évgyűrűink címet a Pszinapszis sem, vagyis a Budapesti Pszichológiai Napok, amit idén 20. alkalommal rendeznek meg, 2016. április 15-17. között az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban. A rendezvényre mi is lelkesen készülünk a héten, most például - ha szán rá tíz percet - megnéznénk hogyan is áll ön az idővel. Ne aggódjon: nincsenek jó és rossz válaszok. A kérdőív elemzését a hét végén olvashatja. Köszönjük, ha kitölti. (A kérdőívben Zimbardo Időperspektíva kérdőívének rövidített változatát (köszönjük a tippet Üzlet és Pszichológia ) és a Diener-féle Életelégedettség Skálát használtuk fel.)

Mennyire igazak önre az alábbi állítások? (1-egyáltalán nem igaz, 5-teljesen igaz)
  1 2 3 4 5
  1 2 3 4 5
Mennyire ért egyet az alábbi állításokkal? (1-egyáltalán nem, 7-teljesen egyetértek)
  1 2 3 4 5 6 7
Neme:
Életkora:
Legmagasabb iskolai végzettsége:
Családi állapota:

Köszönjük, hogy kitöltötte. Az eredményekkel hamarosan jelentkezünk.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.