A kis mell is jelenthet nagy problémát

Fizikai adottságok esetében a nők sokszor épp arra vágynak, ami nekik nincs, vagy nem olyan, mint a másiké – és ez különösen érvényes a mellméretre. Pedig bármekkora is legyen, azt kijelenthetjük, hogy sem a nagynak, sem a kicsinek nem csak kizárólag előnyei vannak. A Huffington Post a kis mellre vágyakozók kedvéért összeszedte, milyen hátrányokkal jár, ha nem vagyunk mellben eleresztve, mi pedig hozzátettük, mennyire értünk egyet. Ha rád ezek nem vonatkoznak, figyelj, nemsoká jön ugyanez a nagy mellek hátrányairól!

Sosem tudjuk normálisan kitölteni a melltartót

Tény, hogy valóban nehéz olyan melltartót találni, ami tökéletesen passzol, viszont a kitartó keresésnek azért csak megvan a jutalma – feltéve, hogy szeretjük a push-upos darabokat. Ilyenekből egészen picike mellre is lehet találni olyat, ami tényleg szépen felfekszik, és ha más nem is, a benne lévő szivacs fantasztikusan kitölti. Ha ön mégse híve a szivaccsal domborításnak, akkor még mindig ott van a gyerekosztály: a nagy nemzetközi láncoknál egyre több olyan darabot találni, amiket a nagyobb mellűek csak irigykedve néznek, mi viszont viselhetjük is!

Szép dekoltázsról csak álmodozhatunk

Hát igen, ezt szerintünk sem kell ragozni, van az a mellméret, aminél még a push-up se képes csodát művelni. Mélyen kivágott felsőt ezért nem is nagyon veszünk fel, hiszen ha nincs mit mutogatni, akkor ne erőltessük.

A melltartónk gyerekméretű(nek látszik), így sokszor a húgi ruhásszekrényében landol

Vagy az övé a miénkben – sajna más fehérneműjét hordani nem túl elegáns, ettől eltekintve akár még jól is jöhetne ez a szitu.

...amitől aztán ráeszmélünk, hogy valójában mi is hordhatnánk gyerekeknek valót

Igen, amint már említettük, a gyerekosztály egy lehetséges forrás a melltartóvásárlásra. Igaz, a csipkés csodákat nem itt kell keresni, de a színes, jópofa, sportos darabok nagyon helyesek, vidámak, kényelmesek... és végre méretben is jók nekünk.

Háton fekve a mellünk eltűnik

És ez tényleg így van: csak két mellbimbó emlékeztet arra, hogy itt bizony azért van valami – vagyis hogy kéne lennie. De hogy ettől nem érzed magad nőiesnek szex közben? Akkor legyél felül – meg egyébként se ezzel legyél közben elfoglalva!

A sportmelltartóban a mellünk eltűnik

Egyetértünk, hiszen a sportmelltartó erősen leszorítja a melleket, így a miénkből maradó kis domborulat inkább egy gyengébb mellizomra emlékeztet, mint női mellre. Sokan nem is értik, a valóban kicsi mellekre miért is kell sportmelltartó? Nos azért, mert bármilyen picik, mégiscsak van mirigyállományuk, ami pedig – például futás közben –, ha nem is nagyon, de azért mozog, és utána épp úgy tud fájni, mint a nagyobb mellűeké. Tehát nem megoldás az, ha nem viselünk semmit.

Bár a pasink hangoztatja, hogy úgy szeret bennünket, ahogy vagyunk... de azért nem omlana össze, ha egy nap C kosaras méretű cicikkel ébrednénk

Jó, ezt mindenki tudja. Ha a pasija mást mond, akkor hazudik.

Bizonyos szexuális praktikák egyszerűen lehetetlenek

Mindenki fantáziájára van bízva, hogy itt mire gondoltak a Huffington Post szerzői, meg az is, hogy szex közben miket lehet kezdeni a mellekkel, akármekkorák is legyenek. Az sajnos igaz, hogy tényleg vannak olyan tevékenységek, amiket csak nagy mellekkel lehet kivitelezni. De ez még nem jelenti azt, hogy a kicsik teljesen haszontalanok lennének – fantázia és szándék kérdése, mihez kezdünk velük.

Sose hordhatsz csőtopot, mert nincs, ami tartaná

Vannak olyan fazonok, ahol tényleg érdemesebb elvetni az ötletet, de azért sok esetben létezhet megoldás: lehet kapni például pánt nélküli, szilikon melltartókat, mellyel valamennyire megnövelhető a méret.

Ha hízunk, akkor mindenhová hízunk – a mellünket kivéve

Ez viszont teljes egészében alkati kérdés: vannak olyan szerencsések, akik képesek elsősorban a mellükre hízni. Viszont az élet nem mindig ilyen kegyes, így a legtöbben, ha felszedünk pár kilót, akkor az biztos, hogy a hasunkra vagy a fenekünkre megy, nem pedig oda, ahol valóban haszna lenne. Így ha az idő múlásával kikerekedünk, a melleink meg maradnak a régiben, akkor már nem fiúsak, hanem szimplán elhízottak leszünk, kicsi mellekkel – akkor meg már inkább maradnánk az elsőnél.

Oszd meg másokkal is!
Mustra