Bagi Iván tudatalattijában ásott mélyre, Dombóvári Vanda az áramló energiákat csodálta

Az abortuszra szánt gyermekek szomorúbbak, tudta meg Bagi Iván egy meditációs óra keretében, aki saját tudatalattijában mélyedt el, hogy megfejtse szüleihez fűződő viszonyát. A lelkek mellett azonban a testeket is trenírozták. Dombóvári Vanda Gyuláról csábította fel édesanyját egy Port de Bras óra miatt, Bálizs Anettet viszont a női jóga kerítette hatalmába. Rajtuk kívül közel ezren voltak a hétvégi Test és Lélek napon.

Bagi Iván, Dombóvári Vanda és Bálizs Anett mellett közel ezer ember vett  részt az ősz egyik legnagyobb testi és lelki egészséggel foglalkozó rendezvényén. Egyszerre mozduló karok és lábak sokasága, valamint elképesztő figyelem-összpontosítás a zsúfolásig megtelt termekben. Rengetegen vettek részt az AVON Test és Lélek Napján, ahol a külső és belső egyensúlyt elősegítő mozgásformáké és az egészséges életvezetési módszereké volt a főszerep.

Vanda mamája Gyuláról jött astangázni

A különböző jógafajtákat és ellazulást hozó wellnes-gyakorlatokat a sportért és wellnessért rajongók mellett, celebritások is kipróbálták. Dombóvári Vanda például édesanyjával együtt vett részt egy astanga jógán és egy Port De Bras órán. „Imádtam a rendezvény hangulatát. Belépsz egy gigantikus csarnokba, ott van több száz nőtársam, akik koncentráltan figyelve követik a külföldi előadók mozdulatait. Elképesztő energiák áramlottak a teremben. A legnagyobb sikerélmény az volt számomra, hogy 250 km-ről, Gyuláról sikerült felcsábítanom anyukámat a Test és Lélek Napra. Ugrált a szívem örömében, hogy végre kipróbálta a számomra oly kedves mozgásformákat, és nagyon jól érezte magát.” – árulta el az RTL Klub műsorvezetője.

Fotó: Drobilich Tímea
Fotó: Drobilich Tímea

Bagi Iván lelke mélyére ásott, hogy megtudja, őt várta a mamája

Bagi Iván egy gondolatébresztő meditációs előadáson vett részt és maga sem gondolta volna, hogy sikerül leásnia a lelke mélyéig, ahol régóta elfojtott kérdésekre kapott választ. „Az Utazás a tudatalattiban című előadás azt a kérdéskört járta körül, miképpen hat sorsunkra az, hogy várt gyermekek voltunk-e, avagy véletlenül jöttünk a világra, illetve a gyermekkori sérülések mennyiben befolyásolják életünket. Most jöttem rá, miért is kötődtem inkább édesanyámhoz, aki édesapámmal ellentétben nagyon várta, hogy megszülessek. Az abortuszra szánt gyerekek szomorúbbak, hajlamosak a depresszióra, hiszen hiányzik belőlük a bizalom. Rájöttem, ebben tényleg van valami.” – mesélt őszintén érzéseiről a népszerű humorista.

Fotó: Kovács Szilvia
Fotó: Kovács Szilvia

Bálizs Anett kedvence a NIA volt

NIA

A Nia egy intenzív mozgás, amely ötvözi a keleti filozófiákat és mozgásformákat a tánc gyógyító erejével és testünkre gyakorolt hatásával. A mezítláb, zenére végzett Nia gyakorlása erősíti és kondicionálja a szív és érrendszert, növeli a test hajlékonyságát és rugalmasságát, segíti az elmélyülést és a relaxációt. Mindenki maga irányítja mozdulatait, így a testtel való őszinte és szeretetteljes kapcsolaton alapul, bízva a test ösztönös intelligenciájában. Forrás: niaspirit.hu

A TV2 sikersorozatának gyönyörű Fanni főnővére, Bálizs Anett nagyon kíváncsi volt a különböző módszerek híres hazai és külföldi oktatóira, így több órára is ellátogatott.

Nagyon jól éreztem magam, sok mindent ki is próbáltam. A kedvencem az NIA elnevezésű óra volt, ahol könnyed táncos elemekkel színesített koreográfiát tanítottak. A másik nagy élmény az ún. Nalini női jóga volt, amelyet szintén kipróbáltam és biztosan ellátogatok még pár órára.” – mesélte az elfoglalt színésznő, aki felfrissülve és feltöltődve várja a következő forgatási napokat.

Fotó: Vaskó Tamás
Fotó: Vaskó Tamás
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek