Inspirációk #MERJALKOTNI

A kreativitás a siker kulcsa - ebben hisz az Inspirációk #MERJALKOTNI csapata. Céljuk, hogy alkotásra inspirálják a fiatalokat online közösségi felületeiken nap, mint nap. Az inspirációt videóikban online és személyesen az alkotóműhelyeiken is ki lehet próbálni, tehetségtől függetlenül.

Inspirációk #MERJALKOTNI
Inspirációk #MERJALKOTNI

A kreatív tevékenységnek rengeteg színárnyalata van, legyen szó festésről, origamiról, DIY szobadekorációs ötletekről, vagy akár gasztrokalandokról. A jobb agyféltekéjük használatával a gyerekek sikeresebb életet élhetnek.

Az Inspirációk #MERJALKOTNI foglalkozások elsősorban kreatív videókon keresztül inspirálják a gyerekeket alkotásra, ahol könnyen elkészíthető ötleteket mutatnak számukra. Mivel a 8-14 éves korosztály jellemzően a közösségi média felületein található meg, ezért Youtube-on, Instagramon, TikTok-on és Facebookon is jelen vannak napi szinten. Jelenleg 3 könyvük is elérhető, mely a kreativitást fejleszti. Az online és az offline találkozását fontosnak találják, ezért rendszeresen szerveznek országszerte alkotóműhelyeket, közönségtalálkozókat, és a frissen megnyílt Inspirációk Élménystúdióba alkotós rendezvényeket.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek