Farkaskölyök Ifjúsági Egyesület

A Farkaskölyök Ifjúsági Egyesület egy független, országos egyesület, amely elkötelezett a környezettudatos életmód, a sport, a médiatudatosság, a természetes életformák és az életrevalóság ügyének terjesztésében. Célja az egyéni világlátás és értékrend kialakítása.

Farkaskölyök Ifjúsági Egyesület
Farkaskölyök Ifjúsági Egyesület

A Farkaskölyök Ifjúsági Egyesület célul tűzte  ki az egyéni világlátás és értékrend kialakítását. Az egyesület  által létrehozott “Farkaskölyökképző” program ebben segít.

A városban, az áruházakban és a játszóházakban is kiismerjük magunkat, de ez igaz a természetben vagy egy kirándulás alatt is? Ahhoz, hogy mindenhol példaképpé, “hősökké” váljunk gyerekeink szemében, nem kell mást tennünk, mint a Farkaskölyökképző által kínált lehetőségeket kihasználni. Könyveik, programjavaslataik, ingyenes applikációik, digitális megoldásaik segítenek! 

A fiatalok úgy gondolják, hogy a “mobil” az élet elengedhetetlen része. Nem csak a kapcsolattartás, hanem a szórakozás, a kikapcsolódás egyik meghatározó eleme is. Abban az esetben, ha jó szülőként szeretnénk elérni, hogy a jövő nemzedéke megismerje a természet csodálatos világát, akkor nem tekinthetünk el használatuktól. 
Olyan applikációkat és modern digitális megoldásokat fejlesztenek, amelyek kihasználják ezen eszközök erejét és segítségükkel környezettudatos, környezetbarát és egészséges fiatalokat nevelhetünk.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek