Egyszerűbb Gyermekkor

Az Egyszerűbb Gyermekkor mozgalom a túlfogyasztásra ad családi választ. A módszer fókuszában a kis, megvalósítható egyszerűsítések állnak: ezek eredményeképp a családok visszatalálnak valódi, egyszerű céljaikhoz, a mindennapokban pedig megfelelő hangsúlyt kapnak a valóban fontos, családi kapcsolatokat elősegítő minőségi együttlétek.

Egyszerűbb gyermekkor
Egyszerűbb gyermekkor

Az Egyszerűbb Gyermekkor mozgalom 2012 óta található meg hazánkban, és a túlfogyasztásra ad családi választ. A módszer fókuszában a kis, megvalósítható egyszerűsítések állnak: ezek eredményeképp a családok visszatalálnak valódi, egyszerű céljaikhoz, a mindennapokban pedig megfelelő hangsúlyt kapnak a valóban fontos, családi kapcsolatokat elősegítő minőségi együttlétek. Az egyszerűbb gyermekkor az alábbi négy fő pillér mentén alakítható: környezet, ritmus, időbeosztás, (digitáis)média.

Az Egyszerűbb Gyermekkor filozófiája klasszikusan az alábbi tematikájú 7 alkalmas szülőcsoportokban adható át, ugyanakkor létezik rövidebb, 4 alkalmas csoport, online csoport, valamint egyéni tanácsadás.
1) Miért egyszerűsítsünk?
2) Lelki láz - lelki egyszerűsítés a gyerekeknél
3) Tárgyi környezetünk egyszerűsítése
4) Harmonikus ritmus
5) Egyszerű időbeosztás
6) A felnőtt világ hatásainak kiszűrése
7) Útravaló

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.