A Sziget WAMP-UP 2010 designpályázat keresi az idei Sziget Fesztivál Pólóját, és a Rendezvény Kultikus Tárgyát.

cikk-tious-rovid

A WAMP és a Sziget közös pályázatával a szervezők a hazai divat- és formatervezés iránt fogékony kreatívokat, diákokat és jóizlésű lelkes amatőröket keresik, akik két lehetőséget is kapnak a bemutatkozásra. A Sziget Póló kategóriában a Sziget hagyományos pólóját stílusos és formabontó módon újragondoló, ugyanakkor könnyedén legyártható terveket várnak. A Sziget Tárgya kategóriában pedig olyan önjelölt designereket keresnek, akik megalkotják a fesztivállét kultikus tárgyát, ami a sörnyitótól a pittyegő sátorkeresőig bármi lehet.

A június 28-ig beérkező grafikákat- és látványterveket egy hattagú szakmai zsűri bírálja el. A legjobbnak ítélt 5-5 alkotás közül kerülnek ki a kategória győztesek, amelyek a július 18-ai WAMP-on kerülnek majd bemutatásra. A zsűri és a közönségszavazás által legjobbnak ítélt 1-1 pólótervet a Sziget limitált szériában forgalomba hozza. Emellett minden díjazott gazdagabb lesz egy kétszemélyes VIP Sziget hetijeggyel is.

A WAMP facebook oldalán követhető lesz a pályázat minden fontos szakasza, és itt lehet majd szavazni a tíz bekerült pályamunka lejobbjára, amely közönségdíjban részesül.

Mustra