Világító pólóban indulj a Szigetre!

wampdes_mViríts nappal, világíts éjjel pólóddal a Szigeten! Világító festékkel szitázott sátras, békejeles és gitáros póló lett a favorit a WAMP és a Sziget Fesztivál közös design pályázatán.

Vasárnap zárult le a design pályázat, amelynek során újragondolt fesztiválpólókat, és a Sziget kult-tárgyát tervezhették meg szakmabeliek és kreatív laikusok egyaránt.

Pályáztak gimnazisták, formatervező hallgatók és WAMP designer törzstagok is. A zsűri és a közönség által legötletesebbnek értékelt póló, korlátozott számban, a Fesztivál ideje alatt kapható lesz.

180 terv érkezett

A zsűri tagjai között volt Lobenwein Norbert- a Volt Fesztivál főszervezője, Péterfy Bori- énekesnő, színész, Geszti Péter - reklámszakember, Mosshammer Kinga - WAMP kreatív igazgatója, Horváth Cecília - Elle Dekor főszerkesztője. Ők öten, közel 180 pályamű közül, Papp Zsolt világító festékkel szitázott pólótervére voksoltak, melynek mintáján a műanyag repülőgép-makettek kipattintható elemeihez hasonlóan, a Sziget kulcs-ikonjai szerepelnek, mint a sátor, a dugóhúzó, a békejel és a gitár.1

A zsűri összesen 5 tervet díjazott, melyek alkotói egy-egy 2 személyes VIP Sziget Hetijeggyel lettek gazdagabbak. Papp Zsolt mellett díjazott lett Bese Örs rojalista munkája, Lakó - Redaster - Ákos legómanusai, Adamik Anna a Sziget főbejáratát ábrázoló terve, illetve Vida M. Magdolna és Hársfalvi Réka munkája is.

Csuklya és logó

A közönség által legjobbnak ítélt póló, Vida M. Magdolna és Hársfalvi Réka fekete alapon szürkével nyomott terve lett. A póló elején egy stilizált cipzár alól ömlenek ki a fesztivállétre jellemző ikonikus piktogramok, hátán pedig egy csuklya és egy kis zsebecske mellett tűnik fel a Fesztivál logója.

2

A Sziget kult-tárgya kategóriában Kerényi Kinga és Kocsis Ágnes PET palackból készített napellenzője, Rainer Micsinyei Zsófia kartonból hajtogatott lyukkamerája, Lakó - Redaster - Ákos Sziget térkép-formájú golyózsonglőr játéka, Bilau Dea 4 sör szállítására alkalmas pohártartó terve, és Papp Zsolt rágógumi-gyűjtő hajtogatós doboza nyerte el a zsűri tetszését.

A győztesek a július 11-én rendezett WAMP vásár keretében vehették át a díjakat. A legjobbnak ítélt pályamunkák megtekinthetőek a WAMP facebook galériájában.

Oszd meg másokkal is!
Mustra