chanel_1Élt 147 emberi évet. Kutyaléptékben 21 örömteli év és megannyi jó falat adatott neki. Eltávozott hát a világ legidősebb kutyája. Chanel, akinél kedvesebb és jobb kutya, de főleg idősebb, nem élt a Földön.


Már több helyről is megerősítették a hírt, miszerint elhunyt a világ legidősebb kutyája - a New York-i illetőségű drótszőrű tacskó. A kutya 21 éves volt, vagyis 147, átszámítva emberi életévre. A Chanel névre hallgató tacskót mindössze hathetes korában vette magához egy állatmenhelyről gazdája, aki akkor éppen egy németországi katonai támaszponton szolgált. Chanel kilenc évig  "állomásozott" Németországban, majd hazatért az Egyesült Államokba. Táplálkozási szokásaitól azt lehet tudni, hogy a kutyatáp mellett a sült csirkét sem vetette meg, de leginkább a csokoládét kedvelte, noha e csemege a közfelfogás szerint káros a kutyák egészségére.

Chanel ez év májusában, a születésnapi partiján "vehette át" a Guinness Rekordok Könyvének képviselőitől az oklevelet, amely tanúsította, hogy ő a legidősebb eb kerek e világon. A drótszőrű tacskó világelsőségét azonban most megkérdőjelezte egy Max nevű eb Louisianából: gazdája állítása szerint a kutya augusztus 9-én töltötte be 26. életévét.Ha érdekelnek a kutyatartással kapcsolatos cikkek, lapozz ide: www.kutya.hu

Ha bejött ez a rövid hír, olvass tovább bátran!

Csipesz kutya kalandjai városban, vidéken, vízparton, étteremben és esküvőn. Mi nem hagynánk ki! 
Csipesz elment nyaralni
• Csipesz a Dunában – és a Platánban
Csipesz is fesztiválozik


Vámos Miklós szüleihez fűződő kapcsolatáról már tudunk az "Anya csak egy van" és az "Apák könyvéből". És közben semmit sem tudunk arról az élőlényről, aki az író mindennapjainak részese: Rillkéről, a kutyájáról.
Az Úristen ledob neki egy viszonylag jó állapotú teniszlabdát

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.