Ben 10 maraton Katus Attilával és Kovács Katalinnal

A Cartoon Network csatorna egy egész hétvégét szentel Ben 10 című sorozatának. A rajongók élőben és a képernyőn egyaránt találkozhatnak kedvenceikkel a Ben 10 maratonon.

A rajongók október 9-én, szombaton a Millenárison futóverseny és tízpróba keretében próbálhatják ki ügyességüket, gyorsaságukat, vasárnap pedig kedvenc Ben 10-epizódjaikból láthatnak válogatást.

A Cartoon Network  célja, hogy a fiatal nézők, akik a sorozat 15 éves, nem mindennapi adottságokkal megáldott szereplőjére példaképként tekintenek, élőben is kipróbálhassák ügyességüket, bátorságukat, kitartásukat, akaraterejüket.

Rengeteg izgalmas program várja a Millenárisra látogatókat: lesz rövid távú futóverseny a 10 év alatti és a 10 év feletti korosztály számára, Ben 10 tízpróba: bungee run, airball, omnitrix kereső verseny, lézerharc, foci, mászófal.

Az egész napos extrémsport bemutatókon megtudhatják a gyerekek mi fán terem a footbag, a freestyle foci, a parkour, valamint megismerkedhetnek különféle harcművészetekkel és láthatnak vakmerő BMX-es mutatványokat is.

Lesz még sorozatkvíz, amelyben ki-ki megmutathatja, milyen jól ismeri Ben 10-t és barátait, na meg közös kalandjaikat. A sorozat szereplőivel többféle formában is találkozhatnak a rajongók: lesznek életnagyságú kartonfigurák és jelmezbe öltözött szereplők is. A tévéstúdió green boxában bárki próbára teheti műsorvezetői képességeit.

A gyerekek kedvenc mesehőseiken kívül igazi példaképeikkel is találkozhatnak. Több ismert sportoló is részt vesz a nagy napon, akikkel a gyerekek összemérhetik tudásukat és ügyességüket, többek között a Playstation legújabb játékain. Itt lesz például Katus Attila, aki fergeteges bemelegítő tornával készíti fel a gyerekeket a futásra, vagy az olimpiai, európai-és világbajnok kajakos, Kovács Katalin, akit akár saját sportágában is legyőzhetnek a vállalkozó szellemű látogatók.

A rengeteg ajándékon és meglepetésen kívül óriási szenzációnak ígérkezik a világ első Omnitrix élőképe, melynek bárki részese lehet, aki ellátogat a Millenárisra! Az ügyességi és sportnap műsorvezetője Barabás Éva lesz, és a fiatalok közt nagy népszerűségnek örvendő MCDC is fellép fergeteges rímjeivel.

Másnap, október 10-én 10.10 órától egész napos maratoni vetítés keretében, az akciódús Ben 10 és az idegen erők című sorozatból összesen 22 epizódot láthatnak a rajongók.

Program információ:www.cartoonnetwork.hu

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek