Főállású Angyalokat keres a Vodafone Magyarország

angyal2A Vodafone Magyarország főállású angyalokat keres - olyan jelentkezőket, akik egy évig egy általuk választott fontos társadalmi cél érdekében egy non-profit szervezettel karöltve dolgoznak. A versenyképest fizetést a Vodafone biztosítja, hogy az angyalok minden energiájukat programjuk megvalósításának szentelhessék.

Rendhagyó hirdetések jelentek meg az állásportálokon: a Vodafone Magyarország főállású angyalokat keres. A cél, hogy a főállású angyaloknak kiválasztottak a társadalom számára fontos ügyek megoldásán, felkarolásán dolgozzanak és bebizonyítsák, hogy az egyéni gondolatoknak, tetteknek komoly súlya és szerepe van abban, hogy a körülöttünk lévő világot élhetőbbé és jobbá tegyük.

A jelentkezési határidő 2010. június 4. A kiírás és a jelentkezés részletes feltételei a Facebook-on találhatók meg, s a közösségi oldal nyilvánossága mellett zajlik a kiválasztás is. A jelentkezőknek a pályázatokat - amely elkészülhet videó, blog vagy akár saját honlap formájában is - a Vodafone Magyarország felelősségvállalás Facebook oldalára kell elküldeniük, és két ajánlót is szükséges szerezniük. A győzelemhez hozzásegíthet a minél több rajongó - „lájkoló" is. A Facebook-ra küldött bejegyzésnek a következő mondattal kell kezdődnie: „Főállású angyalnak jelentkezem". Fontos szabály, hogy a leadott szavazatokat, azaz „lájk-okat" csak a Vodafone Felelősségvállalás oldal rajongóitól fogadja el az alapítvány. A legtöbbet „lájk-olt" három, és a Vodafone Magyarország által kiválasztott hét pályázat gazdája vehet részt az állásinterjúkon, amely után a három legjobb teljesítményt nyújtó pályázóból válhat főállású angyal.

Az elmúlt évek nyertesei a legkülönbözőbb területeken bizonyították be, hogy akár egyetlen ember segítsége is döntő hatású lehet. Az angyalok egyike a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványnál a gyermek- és fiatalkori öngyilkosságok megelőzését célzó programban szerzett érdemeket, másikuk a Somogy Megyei Minoritas alkalmazásában hátrányos helyzetűekre szabott informatikai képzést dolgozott ki és valósított meg, de volt köztük olyan is, aki a WWF Magyarország Alapítvány munkatársaként a CO2-kibocsátás csökkentésén keresztül a globális felmelegedés ellen küzdött.

A pályázatról és az Alapítványról részletes tájékoztatás ITT található.

Oszd meg másokkal is!
Mustra