Egy nappal a nyitás után már be is zárt Vajnáné fánkozója

Pénteken óriási médiaérdeklődés közepette nyílt meg Vajna Tímea fánkozója, az Arany János utcai Mr. Funk, szombatra virradóra azonban "váratlan technikai okok miatt" már nem nyitott ki az üzlet. A vezetőség erről egy Facebook-posztban tájékoztatta az édesszájú vevőket:

Korábban egyébként 1100-1100 darab ingyenfánkot is beígértek szombatra és vasárnapra, de a Facebook-tájékoztatás szerint ezt az akciót a nyitás után újból meghirdetik majd.

A pénteki megnyitón nem volt egymást tépő tömeg, több volt az újságíró és a fotós, mint vásárló. Volt viszont egy ellentüntető "Vesszen az elit!" feliratokkal, később pedig az MSZP is megjelent, ők "mutyimentes fánk" feliratú dobozokból osztogattak lekváros fánkokat.

Szécsi István / Dívány

A szerdai VIP-megnyitóra 910 ezer forintos dzsekiben megérkező Vajna Tímea fánkjait pénteken a Dívány gasztrokommandója is megkóstolta. A mogyoródarabokkal megszórt tetejű ízlett nekik a legjobban, a csokis vállalható volt, a karamelllás érdektelenül túl édes. Az extra doughnut pedig, a fehér cukormázra szórt ezüst golyócskáival, a politikailag nem korrekt elemzés szerint pont olyan volt, mint a tulajdonosnő: kívül csillog és ropogós, de belül üres.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek