A milliomosok tényleg boldogabbak az átlagnál, de nem a vagyonuk miatt.
Ha valami nagyon menő, szuperelegáns ételt készítenél az idei ünnepekre, ezzel a fogással kimaxolhatod a luxust.
Ez a szuper fogás egy kis nyári hangulatot hoz a téli hétköznapokba, ráadásul ünnepi ételként is megállja a helyét.
Szuper, ha van időd egy nagy adag friss halból a hagyományos módon készíteni halkocsonyát, ám mi most annak az expressz változatát mutatjuk meg.
Vannak, akik minden karácsonykor ugyanazt ennék, és olyanok is, akik imádnak kipróbálni valami újat minden egyes évben. Nekik készültük ezzel az egzotikus halcurryvel.
Az egész a fügés rizstől lesz izgalmas, ami mellé egy adag tejszínes-majoránnás kelkáposzta is készülhet köretként.
Ha már unod a gesztenyével töltött pulykát, itt az egyszerűbb változata!
Jól fog esni egy nehéz malacsültes-töltött káposztás nap után az ünnepek között egy ilyen könnyű fogás vacsorára.
Arra is van ötletünk, miket főzz, ha 24-én már be sem akarod tenni a lábad a konyhába.
Nem kell a hagyományos gombás tölteléknél maradnod, mutatunk néhány variációt arra, miket választhatsz mellé a mustáros-gombás változaton kívül!
Most kiderül, hogy tényleg végigolvastad-e ezeket a regényeket.
Sajttorta fűszeres raguval, fánk és almás morzsasüti. Lehetetlen dönteni.
Mutatjuk, hogyan készítik az olaszok, a franciák és a svédek.
Tudósok szerint nagyon sok növényre van szükség, hogy tényleg megtisztítsák a levegőt a szobádban.
Van, aki gondoskodik neki vízről és élelemről, és napokra, sőt akár hetekre is magára hagyja a macskáját. Jól teszi vajon?
Mi történik, ha valaki sima víz helyett folyton buborékosat iszik?
Kirándulj gyönyörű tájakon az őszi zimankóban is.
A katasztrófavédelem figyelmeztetése segít megelőzni a tragédiát.
A rácponty valami olyasmi, aminek nem kell cégér, ismerte és szerette már az ükanyánk is.
Elég egy kis csombor, egy kis kapor, amivel egészen új oldalát mutatja meg a legnagyobb kedvencünk.
Irigyeid talán parasztvakításnak hívnák, de csak azért, mert nem nekik jutott eszükbe egy olyan menő előétel és vendégváró, ami ennyire ünnepi és egyszerűen elkészíthető.
Szuper főétel mindenkinek, aki idén egy különleges halétellel készülne az ünnepekre.
Hidegen és melegen is tálalhatod, könnyű hangulatfokozó egy-egy buliban vagy a karácsonyi vacsora előtt.
Vegáknak kínáld a csuszát, húsevőknek a finom, paprikás, hagymás szószban főtt halat, egy nagy adag tejföllel és friss petrezselyemmel megszórva.
Ki mondta, hogy nem kerülhet streetfood az ünnepi asztalra? Mutatunk egy egyszerű, elegáns és nagyon izgalmas burgert!
A két ünnep között egy kanál puha, sós vajjal akár reggelinek is tökéletes lesz. Mutatjuk a legegyszerűbb receptet!
Az tudod, hogy három a kismalac és hét a törpe, de vajon hány Fahrenheit és mennyi idő Tibetben?
A jövőben több ilyen rendszer kiépítését is tervezi a kerület.
Már megint valami, ami 5 perc munkával csinál belőled sztárt a konyhában.
Ez a finomság akkor a legjobb, ha maradt tegnapról egy kis sült hús, amit új ruhában egy kis friss, fűszeres gyümölcsraguval és vajas-zsályás gombafejekkel tálalhatsz.
Hat-hét perc az egyik oldalán és 3-4 a másikon, ennyi kell a lazacnak, és nem kell sokkal több idő a spárgának sem.
Nem kell az ünnepekig várnod azzal, hogy kipróbáld, egy sima hétköznapot is feldob ez a tartalmas és különleges leves.
Frissesség, minőség és semmi fakszni. Az olaszok a saját szájuk íze szerint főznek, és mindenkit lenyűgöznek vele.
Azt hitted, kifogytunk a pofonegyszerű, de isteni desszertekből?
Menőzés költséghatékonyan.
Ez a sült pisztráng szinte magától készül el; a finom, fűszeres paradicsommal és a szarvasgombás rizzsel ráadásul izgalmas, mégsem túl nehéz vacsora vagy ebéd lehet belőle.
Miért nem sikerül soha jó időutazós filmet készíteni?
Ebben a formában is kerülhet hal a karácsonyi asztalra, ha egy kicsit újítanátok a szokásos halászlén.
Megmutatjuk, hogy készítsd el a saját wabi kusád.
Friss, rumos, izgalmas, mi nagyon szeretjük!
Nincs benne a karácsonyi nagykönyvben, hogy muszáj halat rántani és halászlevet főzni. Sokféle variációban lehet isteni a hal, mutatjuk az egyiket.
Ki mondta, hogy a könnyű ételek nem lehetnek finomak?
Imádjuk, mert úgy ünnepi, hogy percek alatt kész van, ráadásul nem leszünk tőle teljesen tele a dupla adag töltött káposzta előtt.
Bíró-Balogh Tamás irodalomtörténész szerint nem kizárt.
Jön a karácsony és a halászlé, úgyhogy összegyűjtöttünk minden infót, de tényleg mindent, amit a halakról tudni érdemes.
A sötét kristály sokkal több, mint egy bábmese.
Ki teremtette Sohaországot? Kinek a fejében született meg Gileád állama? Te tudod?
Kecskesajtos-hagymalekváros, tojásos és falafeles receptet is hozunk, és, mondjuk, céklás hummusszal dobjuk fel. Esetleg franciasalátával.
Kettős érzés látni a kutyák szeretetéhségét. Videós riport.
A kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívóval beszélgettünk.
Nincs benne darált hús, csak rengeteg finom gyümölcs és fűszerek.
Az ünnepek közeledtével összedobtuk a rántott hal felpimpelt változatát egy jó sűrű, fűszeres, barna sörös szósszal.
Karácsonyi változatban egy kis garnélával dobtuk fel ezt az édeskés, krémes fogást. A kis fűszeres rákfalatokkal könnyű, de mégis különleges leves lett belőle.
Az étel, amiből mindenkinek van saját receptje, és mindenkié jobb, mint a többieké.
Jöhet néhány falat izgalmas saláta előételnek? Könnyű vacsoraként? Ebédre a munkahelyeden?
Rántás nélkül készül, mégis sűrű lesz, és a fűszereken kívül csak 4 összetevő kell hozzá.
Lehet szegedi vagy bajai, a legfontosabb, hogy a hal friss legyen. Sokak szerint a titka az, hogy vegyesen készüljön többféle halból, na és persze, hogy azok frissen kerüljenek a lábasba.