Ahhoz, hogy az olaj valóban az egészségünket szolgálja, fontos, hogy legjobb formájukban őrizzük meg a benne lévő hatóanyagokat.
Állítólag Tutanhamon egyiptomi fáraó sírkamrájában is megtalálták.
Ezekről a vegyületekről általában azt lehet hallani, hogy megelőzhetik a rákot, de most kiderült, hogy károsak is lehetnek.
Véd a szív- és a cukorbetegség, valamint a rákkal szemben is.
Ez a zöldség jó a bőrnek, a májnak, és a daganatos megbetegedések megelőzésében is hatékony.
Kutatások szerint a különleges káposztaféle egy olyan egészséges tápanyagot tartalmaz, amely csökkenti bizonyos ráktípusok kockázatát.
Bár termesztésük nem bonyolult, kevesen próbálkoznak vele, pedig egyre drágábban árulják őket a boltokban.
Megtalálható a szervezetünkben, de kívülről is bevihető antioxidáns, amely erősíti az immunrendszert, és öregedésgátló hatással is bír.
Ezt az italt általában az íze miatt fogyasztják, nem is sejtve, hogy mennyire egészséges.
A kissé fanyar ízű ital értékes tápanyagokat és egészségvédő hatású növényi vegyületeket tartalmaz.
Nem kell, hogy azon stresszelj, hogy éppen mit felejtettél el: íme 6 dolog, ami segít javítani a memóriád.
Nem csak porcproblémákra alkalmas a hazánkban is kedvelt fűszer, kiderült, hogy még a gyomorfekély esetén is hatásos lehet.
Ásványi anyagokban, vitaminokban és rostban gazdag. Egy korábbi kutatás szerint gyulladáscsökkentő hatása van, de az agyműködést is serkenti.
Bizonyos szempontból a héja még egészségesebb is, mint maga a gyümölcs.
Némely zöldség antioxidáns-tartalmát növeli a fagyasztás. A rákellenes anyagból sosem ehetünk eleget, megmutatjuk, miből válaszd a mirelitet.
Ez a hagymaféle szinte ismeretlen, pedig csökkenti a vérnyomást és a koleszterinszintet, és a rák ellen is igazi csodaszer.
Különleges színváltozatban is elérhető ez a zöldség, ami a rák és a szívbetegség ellen is hatékony.
Ebben a formában fokozottan érvényesülhet a fokhagyma gyulladáscsökkentő hatása, ami csökkentheti a rák és a szívbetegségek kockázatát.
A karakteres ízű fűszer az egyik legkiválóbb antioxidáns-forrás, amelynek vitamintartalma is jelentős.
A gyógynövényt már évszázadok óta alkalmazzák a népi gyógyászaszatban különféle egészségügyi problémák kezelésére.
Egészséges-e valójában? A gyümölcs tulajdonságai egyértelmű választ adnak.
Kutatás igazolta a hazánkban is nagy mennyiségben termő növényről, hogy vértisztító, immunerősítő hatása mellett a rák elleni küzdelemben is segít.
A zöldség javítja az emésztést és az általános egészséget is, de ha túlzásba viszed, kellemetlen helyzetbe kerülhetsz miatta.
A szürke hályog tünetei megfelelő vitaminbevitellel enyhíthetőek. Sárga zöldségek és A-vitaminban gazdag gyümölcsök segíthetnek sokáig élesen látni.
Erőteljes antioxidáns tulajdonságai révén a bogyó nemcsak a bőrt védi az öregedés hatásaitól, hanem a rákkezelésben is szerephez juthat.
Ezt a gombát tartják a világ egyik legerősebb antioxidáns-forrásának.
Apró mérete ellenére ez a gyümölcs elképesztő tápanyagtartalommal bír, így meglepően sokat tehet az egészségedért.
Tartasz az energiaital káros hatásaitól? Akkor próbáld ki ezt a növényi kivonatot, amelyet egy köztudottan egészséges teából állítanak elő.
Ezt a páratlanul gazdag tápanyagtartalmú gabonafélét egykor csak a hatalmasságok fogyaszthatták, de ma már te is élvezheted előnyeit.
A gyümölcs lédús hússal borított magjait kár lenne kidobnod, hiszen erőteljes hatású antioxidánsokat tartalmaznak.
Az emberek már a neolitikum óta fogyasztják ennek a növénynek a termését, amely az egyik legerősebb természetes gyulladáscsökkentő.
Ezt a gyümölcsöt elsősorban finom íze miatt fogyasztják, pedig rengeteg jótékony, egészségvédő hatással bír.
Az értékes antioxidáns-tartalmáról híres gyümölcs fogyasztása némi elővigyázatosságot igényel.
Sokan választják szívesen a szőlő mag nélküli fajtáit még akkor is, ha drágábbak, pedig a mag elfogyasztása igazán jó hatással van egészségünkre!