Hány dalt ismersz fel azokból, amiket naponta hallasz? Kvíz!

Kevés idegőrlőbb dolgot tudok elképzelni annál, mint amikor karácsony előtt pár nappal tanácstalanul bóklászom az üzletekben, kétségbeesve keresve a tuti ajándékot valakinek. A tömegnél és a neonfénynél csak egy dolog bosszantóbb: a boltokban végtelenített, unalomig ismert slágerek. Elég az első néhány taktusnak felcsendülnie, akarva-akaratlanul továbbdúdolja magában az ember.

Az rendben, hogy dúdolunk, de vajon azt is tudjuk, hogy mit? Most kiderül! Nemzetközi slágerek eredeti vagy sokszor játszott verzióiból válogattunk. 

Minden kérdés megválaszolására 25 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.