Ezek a kütyük akciósak húsvétkor

Ha a húsvéti nyúl nálatok a csokin túl mást is hoz, nem árt képben lenni, hogy éppen milyen akciós kütyüket lehet beszerezni. Ennek néztünk utána.

Húsvétkor a nyuszi sokszor nem szimplán csokitojást hoz, hanem valamilyen ajándékot is. Hogy ez mennyire jó ötlet a gyereknap előtt, az egy jogos kérdés, ahogy az is, hogy a nagyobb áruházak oldalain miért van húsvéti akcióban a mosógép vagy az OLED TV. Hiszen ki hallott már olyat, hogy csoki helyett egy ütvefúrót adjon bárki a locsolkodóknak? 

Persze a húsvét nem tavaszi karácsony, mégis összegyűjtöttük mik azok az ajándékok és kütyük, amikkel nem lehet melléfogni. Vagy éppen, amikre el lehet költeni a locsolópénzt, ha a rokonok a kézzel festett tojás helyett - vagy mellé - némi pénzzel is megtámogatják a gyereket. 

shutterstock 179761391

Amivel nem lehet mellényúlni

Azt már megállapítottuk, hogy a húsvét nem karácsony, és nem is kell rá vagyonokat költeni ahhoz, hogy a siker ne maradjon el. Gondolj csak vissza, mit is kapott a gyerek karácsonyra? Play Stationt? Xbox-t? Akkor kézenfekvő, hogy egy új játékot vegyél hozzá, vagy egy kontrollert. Akciósan láttunk ezekből az Extreme Digitalban, ahol játék és kontroller is van olcsóbban, ahogyan az Emag a Mall vagy az Alza kínálatában is. Vagy netán egy új telefont? Akkor  - ha eddig még nem törte össze - ideje vásárolni hozzá egy tokot, hogy ez így is maradjon. Vagy azért, hogy már ne törje tovább. Ezekből érdemes gyári kiegészítőket vásárolni, általában tovább bírják, igaz az utángyártottak viszont negyed annyiba kerülnek, vagyis több is kijön belőlük. 

Kisebb kütyük

Szintén érdemes lehet elgondolkozni olyan kiegészítőn, ami nem kerül egy vagyonba, viszont a gyerekek hasznukat veszik. Tökéletes ajándék lehet például egy bluetooth hangszóró. Arra azért érdemes ügyelni, hogy valami jobbat vegyünk, mert a fazékhangzás nem túl áldásos élményét valószínűleg a szülők is tapasztalni fogják. Sony, JBL Harman / Kardon és Beoplay az Emagnál, Sony és JBL az Edigitálnál, Logitech az Alzánál, Lamax a Mall.hu-n akciós. 

De egy jó fülessel is nagy sikereket lehet elérni. Ha a gyerek sokat játszik, főleg ha Playerunknown's Battlegrounds, azaz a PUBG nevet hallod tőle sokszor, akkor egészen biztos, hogy sokra fog értékelni egy jó kis térhatású fejhallgatót. Ha pedig inkább zenét hallgat, akkor annak megfelelő fülest érdemes választani, ráadásul ebből is sok akciósat lehet találni. Az viszont itt is igaz, hogy a fazékhangzás mindent elront, szóval nem érdemes az legolcsóbbat választani. 

Fotó

Ha a gyereket inkább a fényképezés érdekli, akkor is van néhány tippünk. Ott van például a HP Pocketphoto, ami nem a legolcsóbb kategória, de azonnal ki lehet nyomtatni a telefonnal készült képeket, igaz nem túl nagy méretben. De ugyanilyen jó ötlet lehet egy Instax is, ezzel azonban profi képeket nem lehet készíteni, viszont megjelent a fényképnyomtatója is. Ha pedig ilyet kapott karácsonyra, akkor itt az ideje, hogy feltöltsük a fotópapír készeteket, lehetőleg valamilyen jópofa kerettel. 

shutterstock 639446548

Aktivitásmérő

Már az egészen kicsiknek is lehet okosórát vásárolni, na nem feltétlenül azért, hogy a játszótéren, hintázás közben is reagálhassanak az emailekre, hanem hogy a szülők nagyobb biztonságban érezzék javarészt magukat. Az LG vagy az Alcatel gyerekeknek szánt okosórája leginkább arra jó, hogy a szülő pontosan tudja, hol a gyereke, és mikor ment ki az oviban az udvarra. Sőt, akár rá is szólhat az órán keresztül, hogy vegye fel a sapkáját, vagy a gyerek jelezhet a szülőnek, hogy elhagyta őt a hipermarketben. A Fitbit Ace már a nagyobbacska gyerekeknek szól, és a kontroll helyett leginkább azon van a hangsúly, hogy a gyerek legalább egy órát mozogjon naponta, ráadásul maga az eszköz is jól néz ki. 

Drón és sportkamera

Itt a tavasz, irány a szabad, ehhez pedig jól jöhet egy sportkamera, amivel a biciklis túrákat vagy akár a strandolásokat is meg lehet örökíteni. Sportkamerákat akciósan már 20 ezer forintos ár körül be lehet szerezni, amiktől persze nem várhatsz annyit, mint egy drága GoPro kamerától, de legalább kiderülhet, hogy érdekli-e egyáltalán a gyereket, vagy ez is bekerül egy hónap múlva a fiók mélyére. Mondjuk ez még így is drágább, mint két Kinder tojás, akkor is, ha egy óriást vesz az ember. 

shutterstock 268629626

Ennél is költségesebb megoldás a drónvásárlás. Az Edigitálban a komolyabb drónok akciósak, az Emagnál és a Mallnál jóval olcsóbbakat is találtunk. Ez utóbiaknál arra érdemes odafigyelni, hogy első körben fedett helyen kísérletezzünk velük, mert könnyen elviszi őket a szél. Ideális helyszín például a lépcsőház vagy a garázs, vagy bármilyen olyan hely, ahol nem tud a gyerek túl tetemes kárt okozni azzal, ha valaminek nekimegy a vadiúj drónja. 

Te szoktál ajándékot venni a gyereknek húsvétra?

Oszd meg másokkal is!
Mustra