Idén a praliné szaloncukor lesz a divat, mutatjuk hogyan készül

Ha szereted az extra ízeket, szaloncukorban sem kell csak zselésben vagy marcipánosban gondolkoznod. Idén is készülnek furcsaságokkal a gyártók: a Szamosnál például lesz gyúrósoknak szánt Harcipán szaloncukor, az ínyenceknek pedig sós-mandulás és karamell-vaníliás praliné. Mi az utóbbi készítésének kulisszatitkaiba pillantottunk be. Lapozgató.

Mustra
lapozgató

Idén a praliné szaloncukor lesz a divat, mutatjuk hogyan készül

2017.12.21. 12:46

Ha szereted az extra ízeket, szaloncukorban sem kell csak zselésben vagy marcipánosban gondolkoznod. Idén is készülnek furcsaságokkal a gyártók: a Szamosnál például lesz gyúrósoknak szánt Harcipán szaloncukor, az ínyenceknek pedig sós-mandulás és karamell-vaníliás praliné. Mi az utóbbi készítésének kulisszatitkaiba pillantottunk be. Lapozgató.