Idén a praliné szaloncukor lesz a divat, mutatjuk hogyan készül

Ha szereted az extra ízeket, szaloncukorban sem kell csak zselésben vagy marcipánosban gondolkoznod. Idén is készülnek furcsaságokkal a gyártók: a Szamosnál például lesz gyúrósoknak szánt Harcipán szaloncukor, az ínyenceknek pedig sós-mandulás és karamell-vaníliás praliné. Mi az utóbbi készítésének kulisszatitkaiba pillantottunk be. Lapozgató.

Mustra
lapozgató

Idén a praliné szaloncukor lesz a divat, mutatjuk hogyan készül

2017.12.21. 12:46

Ha szereted az extra ízeket, szaloncukorban sem kell csak zselésben vagy marcipánosban gondolkoznod. Idén is készülnek furcsaságokkal a gyártók: a Szamosnál például lesz gyúrósoknak szánt Harcipán szaloncukor, az ínyenceknek pedig sós-mandulás és karamell-vaníliás praliné. Mi az utóbbi készítésének kulisszatitkaiba pillantottunk be. Lapozgató.

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.