Dobpergés, ünneplés: ő lett a Szupertanár

Lezárult a szavazás, megvan a győztes szupertanár! Na de ki lett az?

Izgalmas hónap áll mögöttünk, augusztus elején meghirdetett felhívásunkra fantasztikus mennyiségű és minőségű jelentkezés érkezett. Nem volt könnyű dolga a zsűrinek (kik ők és mire voltak kíváncsiak?), amikor ki kellett választani a három döntőst, elég csak megnézni azt az öt jelentkezőt, aki éppen csak lemaradt erről.

Múlt héten aztán felgyorsultak az események: bemutatkoztak a döntősök, és onnan az olvasók kezében volt a döntés, ki lesz a nyertes, aki hazaviszi a főnyereményt. Ez pedig nem más, mint Számadó László, az Árpád Gimnázium matematikatanára, aki cirkusz- és játékszeretetével hódította meg az olvasókat.

"A játék kötetlen hangulatot eredményez az óráimon, de ez még nem adna okot arra, hogy jelentkezzek. Néhány éve kitaláltam, hogy megfelelő mennyiségű zsonglőrfelszerelést veszek, és ezeket beviszem az óráimra. Gyermekkorom óta pihenésként zsonglőrködöm. Tudom, hogy 20-25 percnél tovább nem tudunk intenzíven figyelni, az iskolában pedig 7-szer 45 percen keresztül szeretnénk ezt megkövetelni a gyerekektől. Nálam az óra közben felállhatnak, és pár perc mozgással felfrissülhetnek a gyerekek. Úgy látom, hogy ez nagyon jó hatással van arra, hogy a következő 20-25 percben ismét jobban tudjanak figyelni. - írta a jelentkezésnél"

A verseny - vagy ahogy nyertesünk fogalmazott: játék - lezárult, sőt, a főnyereményt is átadtuk. A Lidl jóvoltából 100 ezer forintot és egy iPad4 minit. Számadó László már azt is kitalálta, hogy egy projektort szeretne alagsori matektermébe, úgyhogy a vásárlási utalványokat saját magára, az így megtakarított kosztpénzt pedig a projektorra fordítja majd. 

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek