Húsvéti krokodil, kukac és unikornis vár a csokik világában

Azt hittük, hogy a húsvéti csokik világában már nem sok mindenen tudunk meglepődni, főleg miután láttuk a nyulakat ruha, vagyis csomagolás nélkül is, és meg is ettük őket. . Arra viszont egyáltalán nem számítottunk, hogy idén már húsvéti unikornist is látunk a boltokban.

Az idei trendet mindenképpen a Lindt aranynyuszijai nyomán készült utánzatok vitték el, de kíváncsian vártuk azt is, hogy a Kinder most milyen plüssállatot tesz a legmenőbb csomagjába. Egyébként vigyorgó kukacot, de nyaralását töltő Mikulást is vehetünk a csokik mellé. A nyuszik mellett persze nincs hiány csokitojásokból sem, sőt van nyúlmintás csokitojás is, ha minden kötél szakad és szeretnénk kihozni a maximumot a húsvéti csokikból.

A húsvéti állatok csoportjába a Toffifee jóvoltából bekerült a krokodil is, illetve a KitKat piros nyula rettentő könnyedén nézhető rókának. A Lidl nyúlai nemcsak a trendteremtő mivoltjuk miatt izgalmasak, hanem azért is, mert leopárd- vagy éppen tigrismintával is be lehet őket szerezni. És akkor még nem is beszéltünk arról a verzióról, ami menő répamobillal utazik, de azok a csomagok is izgalmasak, amik az év összes napján használhatóak tojástartóként. Ha igazi különlegesség kell, akkor most is a Müllert tudjuk ajánlani, egyébként pedig bármelyik hipermarketet, de a kisebb boltok többsége is külön húsvéti részleget alakított ki. 

A galériában mutatjuk, milyen csokoládéfigurák lesznek az idei év slágerei és hol találtuk őket, valamint az is eláruljuk, hogy mennyibe kerülnek. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek