Kvíz: Mennyire ismered Horvátországot?

Horvátország a magyarok kedvelt nyaralóhelye. Közel van, gyönyörű, és persze ott a tenger. Derítsd ki, mennyire vagy képben!

Horvátországot az Adriai-tenger kis szigetei, mediterrán hangulatú városok, feledhetetlen gasztronómiája és borkultúrája teszi az egyik legnépszerűbb turisztikai célpontunkká. És persze a közelsége, hiszen pár óra autózással kényelmesen elérhető. Sőt, ha van időnk, a régió más természeti, kulturális kincseit is útba ejthetjük. Kincs pedig bőven akad, hiszen a térség történelme egészen a római korig nyúlik vissza, és a természet sem bánt szűkmarkúan délnyugati szomszédainkkal. Horvátország nyolc világörökség-helyszíne mellett így további tizenhét látványosság várja ezt a kitüntetést. Kvízünkből most megtudhatod, mennyire vagy képben Horvátországgal. Vagy éppen azt, hogy mennyi mindent kell bepótolnod nyáron.

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Oszd meg másokkal is!
Mustra