Karácsonyozzon nadrágkosztümben!

Az előző évekhez hasonlóan idén is számos híresség választott kényelmes nadrágkosztümöt a puccos estélyi ruhák helyett a vörös szőnyeges eseményekre. A felvonultatott dizájneregyütteseket elnézve pedig nagy slágernek számít a klasszikus fekete, a virágnyomatos, az ezüst fényű, a retróstílus, a farmer, illetve a pizsamás vonal, és az 50 éve divatban tartott csíkos az olyan celebnők körében, mint például Kristen Stewart, Lady Gaga,Tilda Swinton, Victoria Beckham vagy Zendaya.

Jó hír, hogy az örökzöld, ötven éve divatban tartott szett a karácsonyi szezonban sem fog kikopni a divatból, így bátran kiválthatja vele a kényelmetlen ünneplős ruhát 2016-ban. Jól szabott pantallóból és maszkulin zakóból a fast fashion boltokban sincs hiány, a Mangóban 17.995 forintot kérnek egy fekete galléros fehér blézerért, a H&M-ben 14.990 forint a csíkos nadrág, a Zarában pedig 9995 forintot kérnek egy cigaretta fazonú nadrágért. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan hordják a nadrágkosztümöt az A-listás hírességek és csekkolja le, hogy mit kapni a megfizethetőbb márkaboltokban!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.