Ilyen mélyre még nem kerültünk karácsonyi daltól

Ezekben a napokban nehéz úgy végigmenni egy bevásárlóközponton, hogy ne csendüljön fel legalább egyszer Mariah Carey-től az All I Want for Christmas, amely töretlenül vezeti a karácsonyi dalok letöltési listáját. Megdöbbentő azért, hogy olyan számokat is képes maga mögé utasítani, mint a Last Christmas a Wham!-től, vagy a Jingle Bell Rock Bobby Helms-től, és csak csekély vigasz, hogy Justin Bieber Mistletoe című slágerét is lenyomja. Lássuk be, ami eleinte jól eső és hangulatos, az néhány napon belül könnyen elviselhetetlenné tud válni, vannak, akiket valósággal kiver a víz, ha meghallják valamelyik ünnepi dalt. Ha nem tudja elképzelni, mit élnek át, hallgassa meg az alábbi felvételt, amibe a Buzzfeeden botlottunk bele, és baljós hangulatban valószínűleg felülmúlhatatlanra sikeredett. Minden benne van: ilyen az, ha egy olyan buli hangjai kísértik, amire nem hívták meg, esetleg ha egy régi és kellemes karácsony emlékei visszhangzanak a fejében. Vagy ha épp most jött rá, hogy ön egy karácsonyi horrorfilm mellékszereplője. Tudja, az a karakter, aki tutira meg fog halni már az elején.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.