Tényleg karácsonyfát akar a fülére aggatni?

Azt már lassan kezdjük megszokni, sőt talán már élvezzük is kicsit, hogy a karácsonyi időszakban bátran hordhatjuk a csúnya pulcsikat. Az ünnepek közeledtével a boltokban persze megjelennek a karácsonyi tematikájú ékszerek is, amik néha azért súrolják a jó ízlés határát. Körbejártunk öt boltot, hogy feltérképezzük, hol és mennyiért vehetünk magunknak (vagy másoknak) ünnepi bizsukat.

C&A

Az itt kapható SIX ékszer- és kiegészítő márkában nem csalódtunk, idén is van karácsonyi kollekciójuk. Rengeteg apró kis hóemberes, mikulásos fülbevalót lehet kapni, és a nagyobb darabok ára körülbelül 1700-2000 forint körül mozog. Az idei év visszatérő slágere volt a felvarró, és az ünnepi kínálatból sem hiányozhatnak: 4 darabos kiszerelést 2500 forintért árulják, és tökéletes megoldás, hogy a megunt felsőjéből karácsonyi pulcsit varázsoljon. Ha pedig a telefonját is szeretné átváltoztatni, akkor 4600 forintért meg is teheti egy igazán aranyos rénszarvasos tokkal.

Claire's

Ez az üzletlánc minden évben kimaxolja az adventi időszakot. Így már meg sem lepődtünk azon, hogy 3200 forintért vehetünk magunknak egy díszgömbökből összefűzött nyakláncot, sőt, akik még visszatérnének kicsit a nyári fesztiválszezonhoz, azok beszerezhetnek egy karácsonyi fejkoszorút is, amit mikulásvirágok és ajándékcsomagok díszítenek.

Tesco-F&F

Ahogy beköszönt a hideg idő, úgy jelennek meg a puhábbnál puhább otthoni mamuszok, amikből egyszerűen muszáj minden évben venni egy párt A Tescoban kapható F&F márka nagyon készült az idei szezonban, hiszen sokféle különböző mintájú és formájú lábbelit tudunk beszerezni az ünnepi időszakra, és ezek ára 2000-4000 forint között mozog.

H&M

Ha nem fekszik önnek a túl kirívó stílus, akkor mindenképpen látogasson el az egyik H&M üzletbe: mindegyik ékszeren megjelennek az ünnepi motívumok, de az aranyozott felületen mégis elegánsnak és szépnek hat. Ezenkívül, ha szeretné meglepni egyik szerettét egy aranyos rénszarvasos szemmaszkkal a pihentetőbb alvás érdekében, akkor azt is megteheti 1300 forintért.

Euroshop

A karácsonyi kiegészítők nagy sztárjai a hajpántok, amiket beöltözős bulin kívül azért nem nagyon lehet felvenni máskor, mégis az összes üzletben találkoztam vele. Az Euroshopban egyébként mindent 390 forintba kerül, így itt juthat a legolcsóbban hozzá ehhez a kiegészítőhöz. 

Pepco

A Lengyelországban már 10 éve jelenlévő ruházati és háztartási eszközöket forgalmazó Pepcóban is megjelentek a karácsonyi ékszerek és kiegészítők: hóemberes és karácsonyfás fülbevalók vannak 360 forintért, sőt ebben a boltban láttunk csak igazán különleges és bohókás mikulásos szemüveget 430 forintért. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek