Lógassa fel a karácsonyfára Nick Cave-et vagy David Bowie-t!

Íme! Ha ön, vagy bárki környezetében szereti Nick Cave-et, David Bowie-t, Robert Smith-t,  vagy esetleg Siouxsie Sioux-t, nem is lehet kérdés, hogy megdobogtatják-e a szívét a által tervezett különleges karácsonyfadíszek.

Kedvenc sztárjaink „homályos karácsonyi emlékek és szóviccek” formájában tekintenek majd a szerencsés megrendelőkre szenteste – legalábbis ahogy az alkotó fogalmaz. Siouxsie Sioux például A Grincs című karácsonyi meséből ismerős Cindy Lou Who karakterévé alakul, Morrissey az 1974-es ikonikus karácsonyi animációs film, Mikulás szabadságon két karakterévé változik, így lesz belőle "Snow Mozzer és Heat Mozzer". Az Oingo Boingo korábbi frontembere, Danny Elfman "Elfman on the Shelfman"-ként tűnik fel, visszautalva a 2004-ben megjelent gyerekkönyvreA karácsonymanó meséjére (The Elf on the Shelf). David Bowie egyszerűen csak David Snowie lesz, Nick Cave pedig a Mikulás bőrébe bújik és Saint Nick-ként látjuk viszont. 

Matthew Lineham hajlítható gumiból készült karácsonyfadíszeit 10 dollárért megvásárolhatjuk. Ha tehát különleges ajándékot keres, ez egy jó megoldás lehet, hiszen a 80-as évek ikonjai valószínűleg nem mennek ki egyhamar a divatból.

Ornaments–10-OrnamentSeta
Matthew Lineham
Oszd meg másokkal is!
461 szavazat 598 szavazat
Mustra