Vásárolt már szállodában karácsonyi ajándékot?

Ha nem szereti a karácsonyi vásárokon hömpölygő tömeget (amit mi maximálisan megértünk), és szeret néha meglesni olyan helyeket, ahol egyébként nem nagyon járna, akkor ajánljuk a WAMP Santa Shopot a Budapest Marriott Hotelben (1051 Budapest, Apáczai Csere János u. 4.).

A  boltban több mint 30 hazai dizájner munkáit lehet megvásárolni december 31-ig, és kis üzlet, aminek enteriőrjét az Odú Design álmodta meg, természetesen nemcsak a szálloda vendégei számára van nyitva. Ami a kínálatot illeti, a kiegészítőktől, ékszerektől kezdve a ruhákon és gyerekjátékokon át a gasztroajándékokig minden van, és ugyan vannak pár ezer forintért kapható tárgyak is, de azért bőven vannak olyan ajándékok, amiknek ennél azért magasabb az ára. 

A boltban egyébként minden eladott termék árából 1 eurót ajánlanak fel az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványának, a Budapest Marriott Hotel pedig az ünnepi időszakban kulináris kínálattal, esténként fellépő iskolai kórusokkal és Winter Wonderland mesebeli hangulattal várja vendégeit a szállodában.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek