A tojásnyúl a húsvéti dekorációk legújabb trendje

Mint minden jelentősebb ünnepnek, úgy a Húsvétnak is elengedhetetlen kelléke a tematikus lakásdekoráció, ezért körülnéztünk, miket talál idén a választékban. Ahogy mindig, a tervezők fantáziája határtalan, bár akadtak darabok, amelyeket elnézve ez nem okvetlenül dicsérő jelző.

Már az előző években is megjelent, de idén az egyik legnépszerűbbnek tűnő (értsd: akár veszik, akár nem, mindenhol kapható) elem a tojásnyúl, ami gyakorlatilag egy hibrid, ugyanis egy nyúlfejnek álcázott tojás. Sokkal érdekesebb gondolkodásmódra vallhat a húsvéti temetői mécsesek megjelenése, amik tavaszi színekben és húsvéti díszítéssel kaphatóak, de ezeken felül is több olyan dekorációs elemet is találtunk, ahol nem sikerült teljes bizonyossággal megfejteni, mit is akart mondani az alkotó. Nézze meg a galériában a csillámban fuldokló csibét, a betonba öntött koboldot, a gyöngyházfényes dinoszaurusztojást vagy éppen a csirkelábakon álló tollas tojást.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.