Futóklub: váltók és sprintek

Szeptember 25-én vasárnap futóklubot indított a Dívány: az első alkalommal a bemelegítéssel foglalkoztunk részletesebben, második alkalommal nekiestünk a futóiskolánakés azóta bebizonyítottuk, hogy együtt nincs lehetetlen.

Negyedik alkalommal ismét a Träning edzője, Zsirai Milán fárasztott le minket, ez alkalommal a sprinteket gyakoroltuk, hogy egy kicsit fejlesszük izmainkat és gyorsuljunk. A Panoráma Sportközpontban szerencsére még emelkedő is van, így kapásból ott kezdtük a sprinteket, ezek után jött csak az izgalmas váltófutás, melyen csapatban küzdhettünk egymással, egymásért. 

Mivel nem csak magunkért futottunk, sokkal jobban elfáradtunk: mindenki a maximumot adta, nehogy csalódást okozzon csapattársainak - ismét bebizonyosodott, hogy együtt edzeni sokkal jobb, mint egyedül!

Fáradtan, de pozitív energiával telve fejeztük be vasárnapi edzésünket: ha csatlakozna a díványos futóklub kitartó csapatához, még jelentkezhet. Most csütörtökön, október 20-án találkozunk a Panoráma Sportközpontban (Budapest 1023, Kolozsvári Tamás utca 11.), este 6-kor. Nem gond, ha kicsit késik, körülbelül negyed 7-kor állunk majd neki az edzésnek, és ha csak fél 7-re ér oda a munkából, még akkor is csatlakozhat!

Az alábbi Google-formon lehet jelentkezni szerda este 6-ig (azoknak, akik részt vettek a korábbi alkalmakon, és jelezték, hogy jönnek újra, nem kell kitöltetniük a lapot!), a leggyorsabbaknak tudunk helyet biztosítani!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek