Kvíz: Mit tud Olaszországról?

01
Fotó: Wolfgang Kaehler / Europress / Getty

Európai hetünkön Olaszországhoz érkeztünk, így most ennek az országnak a történelméből, földrajzából és kultúrájából tesztelheti a tudását. A kérdések között talál olyat, amely az olasz vezetéknevekről szól, de természetesen nem maradnak el az építészeti remekeket és az ételeket érintőek sem. Ha kitöltötte a kvízt, utána érdemes végigfutni az eredményeket, ugyanis néhány helyen feltüntettük, miért az a válasz, ami. Hajrá!

Minden kérdés megválaszolására 45 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.