14 pipereötlet férfiaknak karácsonyra

Vicces visszagondolni, hogy amennyire unalmas dolognak tartottam kisgyerekként, hogy játék helyett ruhákat kapok karácsonyra, most mit meg nem adnék azért, hogy Jézuska vegye meg helyettem a kiszemelt darabokat. Valahogy ugyanígy voltam az illatszerekkel is: azt gondoltam, csupán azért ad valaki olyat, mert nincs más ötlete, viszont szerintem egy minőségi és/vagy figyelemmel kiválasztott terméknek igenis örül majd az ajándékozott. 

Korábban megmutattam már, hogy milyen termékeket használok - bár ezek egy részét elhagytam, mivel lettek új kedvenceim, ezért arra gondoltam, hogy egy ötletadó poszt keretében összegyűjtök pár olyan terméket, aminek egyrészt én is örülnék, másrészt szerintem szuperül mutatnak a fa alatt. 

Hét márkától válogattam két-két terméket - jó hír, hogy ezek nagy része webshopokból beszerezhető, így ha önnek nincs kedve/ideje/energiája rohangálással tölteni a decembert, akkor akár otthonról is megrendelheti őket. Hogy emészthetőbb legyen, két kategóriába soroltam őket: az elsőbe a szigorúan vett arcápolással kapcsolatos és arcra való termékek kerültek, a másikba pedig a főleg testápolással kapcsolatosak.

Arcra való termékek

Bár nem igazán hiszek abban, hogy a férfiaknak szóló termékek sokban különböznének a nők számára készültektől, legalább a csomagolásuk olyan, hogy azt nem "ciki" a fürdő- vagy a hálószoba polcán tartani. (Nekem egyébként teljesen mindegy, hogy néz ki valami, fontosabb a tartalom, de megértem, ha valakinek ez elsődleges szempont.)

Kevertessen patikában!

Megunva azt, hogy az arckrémeket telepakolják mindenféle nem-természetes dologgal, úgy döntöttem, gyógyszertárban készíttetek magamnak egy hidratálókrémet, ami segít a bőrömnek a téli igénybevétel során. Mindössze 450 forintba kerül egy tubus és bár még csak 2-3 hete használom, teljesen elégedett vagyok vele. A csomagolása miatt ajándékba nem adnám, de saját használatra tökéletes.

Az alábbiak közül a The Body Shop E-vitaminos arckrémét, a Lush arcpakolását, illetve a Tolsom termékeket használtam. Előbbit nagyon szerette a bőröm, egyedül az ára miatt váltottam másikra, a vörösáfonyás maszkot pedig a közelmúltban vásároltam újra. Mivel a mostani hidratáló arckrémemmel teljesen elégedett vagyok, így a két arckrém (az Avon és az Yves Rocher) "kiesik", de ha van olyan férfiismerőse, akinek fontos az arcbőrápolás, nyugodtan lepje meg velük. Villanyborotva miatt nálam a L'Occitane szettje is kiesik, de szerintem tökéletes ajándék az is.

E-vitaminos arcápoló - 4190 Ft (The Body Shop), Arcápoló csomag - 1699 Ft (Avon), Frissítő -6900 Ft (Tolsom), Arcpakolás - 2690 Ft (Lush), Arckrém - 4500 Ft (Yves Rocher), Arcápoló tej - 7300 (Tolsom), Borotválkozó csomag - 31.400 Ft (L'Occitane)
E-vitaminos arcápoló - 4190 Ft (The Body Shop), Arcápoló csomag - 1699 Ft (Avon), Frissítő -6900 Ft (Tolsom), Arcpakolás - 2690 Ft (Lush), Arckrém - 4500 Ft (Yves Rocher), Arcápoló tej - 7300 (Tolsom), Borotválkozó csomag - 31.400 Ft (L'Occitane)reklámfotó

Testre valóak

Ha valaki már megtalálta a tökéletes arckrémet, a testre való termékek közül még mindig meglepheti valamivel. Például a Lush maci alakú vagy a Bomb egyik fürdőbombájával, esetleg egy tápláló testvajjal. A montázsból a kedvencem a L'Occitane shea vajas kézkréme - igaz, ezt a limitált csomagot nem vettem meg, de már évek óta ezt a terméket használom. A Red Musk parfümről azt írja a honlap, hogy uniszex, az összetevők alapján pedig pont az a típus, amit én nagyon szeretek.

Fürdőbomba - 890 Ft (Lush), Ajándékcsomag - 4400 Ft (L'Occitane), Testvaj - 2990 Ft (Bomb Cosmetics), Tusfürdő - 950 Ft (Yves Rocher), Parfüm - 8990 Ft (The Body Shop), Testvaj - 1699 Ft (Avon), Fürdőbomba - 990 Ft (Bomb Cosmetics)
Fürdőbomba - 890 Ft (Lush), Ajándékcsomag - 4400 Ft (L'Occitane), Testvaj - 2990 Ft (Bomb Cosmetics), Tusfürdő - 950 Ft (Yves Rocher), Parfüm - 8990 Ft (The Body Shop), Testvaj - 1699 Ft (Avon), Fürdőbomba - 990 Ft (Bomb Cosmetics)reklámfotó
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek