Ennyiért vehet idén szaloncukrot

Ezen a télen a szokásosnál kicsit később kerültek ki a polcokra a szaloncukrok, pedig a Mikulások és ajándékcsomagok már november közepétől ott figyeltek a polcokon – és leginkább azóta is ott csücsülnek, hiszen mai körképünk alkalmával (december 2.) még mindig tele voltak a hiperek és szuperek polcai ezekkel a termékekkel. Sőt, az Aldiban a legtöbb már akciós  – esetleg, ha karácsonyra venne még Télapó figurát, itt szerezze be. Ezúttal az ismertebb szaloncukrok és a lédigek árait* szemléztük. Szaloncukorból sokkal kisebb idén a felhozatal, mint tavaly. A Tescóban nagyon rámentek a saját márkások forgalmazására, de persze azért ott vannak a mainstream márkák is, és a szuperek is a saját márkást részsítik előnyben. Egyedül az Auchan az, ahol el lehet veszni a szaloncukor-rengetegben. Alig van eltérés az egyes üzletek áraiban, inkább a kínálat az, ami döntésre késztetheti egy-egy bolt mellett. Mutatjuk!

 

Az Auchanban van a  legnagyobb választék, utána jön a sorban a SPAR és a Tesco, majd a szuperek. Talán nem is baj, hogy nincs az az óriási szaloncukordömping, így legalább mindenki gyorsan és egyszerűen választhat. Az is örülhet, aki nem csak egyfajta szaloncukrot szeretne venni, viszont olcsón szeretné megúszni. Már majdnem az összes cég árul olyan kiszerelést, amelyben vegyesen találhatók különböző ízesítésű szaloncukrok. 

Szaloncukor Aldi (Ft/kiszerelés) Auchan (Ft/kiszerelés) Lidl (Ft/kiszerelés) Penny Market (Ft/kiszerelés) SPAR (Ft/kiszerelés) Tesco (Ft/kiszerelés)
Milka Nem találtunk 2155 Nem találtunk Nem találtunk 2299 1899
Bonbonetti Nem találtunk 989 Nem találtunk Nem találtunk 1099 899
Csengettyű Nem találtunk 929 Nem találtunk Nem találtunk Nem találtunk Csak diabetikust láttunk
Szerencsi Nem találtunk Nem találtunk Nem találtunk Nem találtunk Nem találtunk 1699
Kimért 999 989 999 999 999 999/kg
Stühmer Nem találtunk 1999 Nem találtunk Nem találtunk 2199 2399
Vadász Nem találtunk 1659 Nem találtunk Nem találtunk 1799 Nem találtunk

Nézze meg a képeket a galériában, ott olvashat pár érdekes ízről, hátha önnek is újdonság. 

 *Az árak a különböző boltokban (és különböző időpontokban) eltérhetnek az általunk találtaktól, éppen ezért – dokumentálva az állításainkat – fotókat is készítettünk. A fotókat december 2-án lőttük. Minthogy sok üzletben tilos a  fényképezés, ezek nagy részét itt nem tesszük közzé, de ha ön bizonyítékot szeretne, szívesen elküldjük levélben.

Oszd meg másokkal is!
Mustra