Adventi dekor dizájnmániásoknak

Az advent egykor fontos vallási tartalmat hordozott, de manapság a legtöbben inkább csak azzal foglalkoznak, hogyan lehet díszíteni a lakást ennek apropóján. Nincs is ezzel semmi baj, mi is mutatunk néhány szép és dizájnos, adventi koszorút helyettesítő terméket, melyek közt akadnak drágább és teljesen megfizethető árúak is.

Itt van rögtön panyizsuzsi használt üvegpalackokból készült dekorációja, mely persze a kereszténység négy fontos vasárnapjára rezonál. A többféleképpen is rendezhető üvegek attól lesznek igazán szépek, hogy a matt-fényes felületek keverednek egymással. 

karacsony-fekete1

Az Iddesign terméke (10200 Ft) szerintünk panyizsuzsiéhoz is passzol, mindenesetre egyszerűségével és geometrikus formájával elég látványos darab. Érdemes egyszerű zölddel kombinálni, vagy ha oldani akarja a túl geometrikus formát, akkor csavarjon köré borostyánt, vagy tegyen középre egy fenyőágat.

gyertya

Lofdesign találta ezt a 60-as években Dániában gyártott gyertyatartót, melyet Jens Quistgaard tervezett a Dansk Design számára. Hogy ennek a darabnak mi az ára, az nem derül ki, de Ebayen 11000 forint körül kapható.  

gyertya3

Blomusban pedig egy olyan gyertyatartóra tehet szert, amelyik mágneses, és az egyes darabokat többféleképpen lehet összerakni. Az időtálló (és 42990 forintba kerülő) darab letisztult, egyszerű, és mind asztaldísznek, mind ablak elé jó választás.

gyertya5

Butlers 14000 forintba kerülő gyertyatartója azért zsenális, mert sokféle stílus kihozható belőle. Lehet minimalista, barokkosan túlzó, játékos vagy akár komoly is, attól függően, milyen hatást szeretne elérni vele. Persze nem csak gömbökkel teheti tele, parafadugóktól a fonalig, kendőtől a szőrméig bármit beletehet a koszorúalapba.

gyertya5

Zara Home természetközeli mécsestartóját pedig azok fogják szeretni, akik az egyszerűség felé kacsintgatnak. A fából készült gyertyatartó annyira egyszerű és rusztikus, amennyire csak lehet. Kombinálja arannyal, vagy ha ha szeret játszani az eltérő struktúrákkal, akkor vassal vagy más durva hatású fémmel.

5431-468-700
Oszd meg másokkal is!
Mustra