Három megoldás, ha hadilábon áll a csomagolással

A csomagolás sarkalatos pontja a karácsonyi ajándékozásnak, különösen, ha valakinek nem megy. A többség ilyenkor általában az ajándékzacskók mellett dönt, de vannak, akik ötlet és kézügyesség híján is tíz körömmel ragaszkodnak a csomagolópapírokhoz. Ön is épp ilyen? Nem gond, mutatunk néhány videót, amiből eltanulhat néhány technikát. De előbb nézzék meg, hogyan is csinálják ezt a csomagolás nagymesterei, a japánok:

1. És akkor következzen a kezdőknek való verzió. A csomagolandó tárgy négyszögletes, sehol egy gonosz félkörív vagy kicsúcsosodás.

2. Ez itt már egy másik szint, amit szerintünk érdemes, és annyira talán nem is nehéz megugrani. Mi eltekintenénk a masnitól, mert eltereli a figyelmet a papír szépségéről, de ha ön úgy érzi, bátran pakolja tele extra dekorációval.

3. Ha az előbbit sikeresen lezavarta, akkor itt egy újabb, kicsit nehezebb verzió. Ez a csomagolás vicces, de azért még kivitelezhető, és – reményeink szerint – nem fogja a haját tépve átkozni a Díványt, amiért egy ilyen megvalósíthatatlan borzalmat ajánlgat.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek