Most tényleg bárhol vehet magyar ruhát

Igen, egyszer már összeszedtük a dizájnvásárokat, és körül is néztünk pár helyen, de egymás után nyílnak az újabb tervezői kiárusítások, karácsonyi ideiglenes üzletek, így időszerűnek éreztük, hogy az utolsó nagy roham előtt ismét ajánljunk hét olyan budapesti pop-up boltot, ahol magyar tervezőktől vásárolhat ruhát ajándékba (vagy saját magának). Részletek a hajtás után! 

1. Ajándék Terminál

Ha magyar tervezők munkáira vágyik, ott a belváros közepén trónoló Design Terminál, ahol 150 dizájner munkáiból válogathat. Az idei újdonság, hogy az Erzsébet téri Design Terminálon túl Budapest több pontján – Magyar Nemzeti Galéria, WestEnd City Center, Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér, Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest – lesznek pop-up üzletei az Ajándék Terminálnak.

Mi a héten az Erzsébet téri üzletbe néztünk be: a bolt szépen és zsúfoltan van berendezve, csomó szuper ruhával. A Zako férfiingeit imádtuk, de a Daige hátizsákjaiért is vissza fogunk menni. Ha itt szeretne ajándékot vásárolni, akár már 4 ezer forintért talál kulcstartót, de ha bomberdzsekire vágyik (Galla tengermintás darabja egyszerűen csodás), vagy menő tervezői táskára ácsingózik, akkor legalább 23 ezer forinttal készüljön.

Helyszínek és nyitva tartás ezen a Facebook-oldalon!

7249313 50a832b973eb32875ed2d9a03f7128a6 wm

2. Printa POP UP STORE Buda x Defo Labor

A Defo Laborral kollaborálva december 15-től egy hónapon át vár mindenkit a Printa az ideiglenes üzletében. Az „Upcycled lifestyle” jegyében várják az érdeklődőket vízbázisú, újrahasznosított papírra szitázott grafikákkal, valamint a Printa és az Aware termékeivel.

A részleteket, címet és nyitva tartást az esemény Facebook-oldalán találják az érdeklődők!

printa-buda

3. Santa Shop @ Budapest Marriott Hotel

A Mariott Hotelben berendezett boltban fiatal magyar tervezők termékeit, valamint mestercukrászok finomságait árusítják az ünnepi időszakban, minden nap 10-től 7-ig. A bevétel egy részéből az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványát támogatják a szervezők. Az alábi tervezők ruhái közül lehet válogatni: Anna Amélie, LAONI, Dora Abodi, Pucc Sweetwear, NON+, Mylo Pillow, ArtiStamp, MEI KAWA, Ginger Brownie, cselőmari, WeWood Hungary, Nemesi Anna Jewellery, Karman Jewelry, juhaszdora, Nora Sarman, Anna Daubner, Pocket Trailer, Piszli, nandi, Vintage Chic, Bonta Gáspár.

Nyitva tartás, részletek, cím az esemény Facebook-oldalán elérhető!

santa shop

4. 581 Designer PopUp Store

A különleges designerboltban már jártunk, és levett minket a lábunkról a sok csodaszép (ámde nem olcsó) ruha és kiegészítő. Az igényesen kialakított bolt egyik húzóneve Abodi Dóra, aki külföldön lassan ismertebb, mint itthon és legújabb kollekcióját már a londoni divathéten mutatta be. A pop-up store-ba az előző kollekciók nagy sikert arató printjeivel díszített ruhákkal készült, például többféle Twin Unisus top és pulóver közül válogathatunk, melyekért átlag 32.990 forintot kér a tervező. Ezek mellett táskák, kendők, sálak, szoknyák és nagy kedvenceink, kulcstartók is kaphatók.

Vágó Réka legújabb őszi-téli kollekciójával van jelen a boltban, és cipői mellé most jópofa Saffiano-bőr "Selfie" pénztárcákat lehet vásárolni 24.990 forintért – persze táskát és övet is választhatunk, hogy teljessé tegyük öltözékünket. A Cako – azaz Cakó Kinga – idei őszi-téli kollekcióját Lyonel Feininger kubista festő ihlette, a Karman Jewelry art deco stílusjegyekkel ellátott kollekciója is elegáns.

Nyitva tartás, cím és folyamatosan frissülő hírfolyam várja a bolt Facebook-oldalán!

16-popup-141125-IMG 2875
Szécsi István / Dívány

5. AERON Christmas Sale

Áron Eszter nem sokat árul el Facebookján a karácsonyi pop up kezdeményezésről, de az biztos, hogy a tervező népszerű ruháit most kedvezménnyel lehet megvásárolni karácsonyra. Egyébként a divat és a zenei világ egyik legmeghatározóbb stílusikonja, az idén hetvenéves Francoise Hardy hatása érezhető Áron Eszter őszi kollekcióján, erről  leginkább a darabok szín- és formavilága árulkodik.

Cím és nyitva tartás az esemény Facebook-oldalán!

10835055 374471459386983 8571973220668799647 o

6. The Béta version

Decemberben a TheBétaVerison beköltözik a Kubikba és a különleges bőrtáskáiról és kiegészítőiről ismert márka legújabb, őszi-téli kollekciója két héten keresztül lesz megvásárolható a helyszínen, ezzel is megkönnyítve a karácsonyi ajándékok beszerzését. Minden ott vásárolt termékre 10% kedvezményt adnak a tervezők.

Részletek, nyitva tartás, cím az esemény Facebook oldalán található!

10858498 972063429474764 3211746570934660964 n

7. Project Showroom Karácsonyi Ajándékbolt

Elérkezett a Projekt Showroom III. karácsonya, ennek örömére több mint 90 hazai és külföldi márkából válogattak a szervezők, akik nagy hangsúlyt fektettek a gyerekeknek szánt, fejlesztő meglepetésekre és a különleges felnőtt ajándékötletekre. A Magnet Közösségi Banknak köszönhetően a pop-up bolt ezúttal is a Dessewffy utca 18-20-ban található, ahonnan – a múlt évi jótékonysági kezdeményezésük folytatásaként – az utcán élőknek szánt hővédőfólia csomagok elvihetők.

Benus Dani kizárólag erre az alkalomra tervezett férfipulóvereket, sálakat, a Je Suis Belle kiegészítő kapszulakollekciót tervezett, és kaphatók lesznek a KOMOD-dal közös táskáik is. A The Four őszi-téli kollekcióját is el lehet itt érni, emellett magyar és külföldi lakberendezési márkák díszei, csomagolóanyagai, pecsétjei és konyhai kiegészítői között is lehet keresgélni december 22-ig.

Cím, nyitva tartás, egyebek az esemény Facebook-oldalán!

10801743 729974620411894 6792105700000578593 n
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek