Már a fejére is aggathat karácsonyfa-díszeket

„Annyi bizsu van rajta, hogy úgy néz ki, mint egy karácsonyfa" – ugye, hallott már ön is ehhez hasonló kifakadást? Na most nemcsak képletesen öltözhet karácsonyfának az, akinek van rá ingerenciája, hanem tényleg akaszthat karácsonyfa-díszeket a fülébe. Sőt, karácsonyfát is!

Az otthon is könnyen elkészíthető, nagygömbös füldíszt a Claire's-ben találtuk egy rahedli őrületes bizsuval és kiegészítővel egyetemben. 1590 forintért már öné lehet a karácsonyfadísz, 1390 forintért mini karácsonyfát vehet, de ha még jobban rá van hangolódva a karácsonyos poénokra, 2690 forintért egy teljes pulykavacsorát tehet a fejére, filcből.

Mi ez utóbbiért odáig vagyunk, elképesztő jó ötlet – de a gömböket nem értjük. Egyszerűen túl nagyok és annyira nem is viccesek. Önnek hogy tetszik a kínálat? Menő hülyét csinálni magunkból a szeretet ünnepén vagy kínos és gyerekes lázadás az egész?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
535 szavazat 646 szavazat
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.