Gazdag nőnek venne dizájnercuccot? Íme!

A drága, férfiaknak szánt ruhák és kiegészítők mustrája után adja magát, hogy megnézzük a női darabokat is. A Net-a-porter oldalon néztünk körbe, ami az egyik legnagyobb, dizájnerruhákra szakosodott webshop. Itt is 4 kategóriából (ruházat, cipők, táskák és ékszerek) közül válogattunk és bizony értek minket meglepetések. A fenti sorrendben haladtunk és a ruhák után azt hittük, nem jöhetnek drágább holmik, aztán mégis: a táskák között találtunk olyat, amiért egy estélyi árának dupláját kérik, az i-re a pontot pedig az ékszerek tették fel. Némelyikért euróban kérnek annyit, ami forintban is sok.

Ruhák és cipők

Ha karácsonykor szívesen csillogna, akkor csapjon le Marc Jacobs estélyijére (16 540 euró). A 2014-es őszi-téli kollekcióból származó darabot apró kristályokkal és flitterekkel díszítették, az oldal üzemeltetői pedig fényes kiegészítőkkel ajánlják. Mondanánk, hogy Donna Karan kitett magáért, amikor ezt a fekete ruhát (14 951 euró) tervezte, de minek hazudjunk? Mindenesetre a csillogó kövek a tervezőnőnél sem maradtak el. A dobogó harmadik helyére – nem meglepő módon – egy Marchesa-estélyi (12 426 euró) került. Bevalljuk őszintén, nekünk ez tetszik a legjobban.

Cipők közül a legdrágábbat már ne is akarja megvenni: a Versace hasított bőr combcsizmája (4100 euró) ugyanis már készlethiányos. Ha hasonlóan sablonos és olcsónak kinéző darabot szeretne, ne búslakodjon: egy Emilio Pucci (2800 euró) önnek is jut! Ha a krokodilgiccsben hisz, ajánljuk a Gucci decens csizmáját (2 750 euró), ha pedig a ribancos darabokra bukik, akkor a Louboutin surranóját (2 495 euró)!

01
reklámfotó

Táskák és ékszerek

Úgy tűnik, táskák közül most a szürkék menők: a Gucci és a Bottega Veneta (28 000, illetve 25 800 euró) is ebben a színben árulja az óbudai lakás árába kerülő darabjait. Komolyan elgondolkodunk azon, milyen munka kell ahhoz, hogy valakinek ne fájjon ennyit kifizetni egyetlen táskáért. Ha ön inkább utazásai során szereti érezni a luxust, akkor se potyogtassa a könnyeit: a Valextra (életünkben nem hallottunk erről a márkáról) kínálatában talál gurulós bőröndöt is (7 880 euró)!

A végére maradtak az ékszerek, amelyek bár gyönyörűek, még forintban sem igen fizetnénk ki ennyit. A legdrágább a Fred Leighton által megálmodott 18 karátos nyaklánc, amiért 15 milliót (48 995 eurót) kérnek. Hasonló összegért vesztegetik azt a Kimberly McDonald fülbevalót is (39 687 euró), aminek a hasonmásával bármelyik bizsus boltban találkozhat. A harmadik helyre pedig – hogy teljes legyen az összkép – egy gyűrű került, Olivia Colling remekműve (38 100 euró).

02
reklámfotó
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek