Nyissa ki jól a pénztárcáját, ha magyar tervezőtől venne ajándékot

Ha idén karácsonyra valami különlegessel lepné meg barátnőjét/feleségét/saját magát, mely ráadásul magyar tervező munkája, akkor könnyebb dolga van, mint eddig, ugyanis öt tervező összeállt és közösen nyitottak egy ideiglenes üzletet a Deák Ferenc utca 16-ban. Ez az 581 Pop Up Store.

Az igényesen kialakított bolt egyik húzóneve Abodi Dóra, aki külföldön lassan ismertebb, mint itthon és legújabb kollekcióját már a londoni divathéten mutatta be. A pop-up store-ba az előző kollekciók nagy sikert arató printjeivel díszített ruhákkal készült, például többféle Twin Unisus top és pulóver közül válogathatunk, melyekért átlag 32.990 forintot kér a tervező. Ezek mellett táskák, kendők, sálak, szoknyák és nagy kedvenceink, kulcstartók is kaphatók.

Vágó Réka legújabb őszi-téli kollekciójával van jelen a boltban, és cipői mellé most jópofa Saffiano-bőr "Selfie" pénztárcákat lehet vásárolni 24.990 forintért – persze táskát és övet is választhatunk, hogy teljessé tegyük öltözékünket. A Cako – azaz Cakó Kinga – idei őszi-téli kollekcióját Lyonel Feininger kubista festő ihlette, a kollekció összképét lezser, kötött oversize kardigánok, ruhák lágyítják.

A Karman Jewelry art deco stílusjegyekkel ellátott kollekciója is csodaszép, egyszerre vintage és modern, de kapható visszafogottabb, ezüstszínű Karman kollekció is a pop-up boltban. A Hamerli márka a pécsi kesztyűgyártás 150 éves tradícióit őrzi, csak a legjobb anyagokból dolgoznak, ne lepődjön meg, ha egy pár kesztyűért 40 ezer forintot is ki kell fizetni.

Az 581 Designer store abból a szempontból is más, mint a többi pop-up bolt, hogy nagyon odafigyeltek a berendezés kialakítására, az enteriőrt a POSITION Kollektíva bútorai és Edinas Paper egyedi installációi teszik még különlegesebbé. A POSITION kézzel készült kerámia gyertyatartóit, tálkáit és vázáit, illetve a csapat legújabb kollekciójának lakástextil kiegészítőit is meg lehet vásárolni, egy lakberendező-mániásnak ezek épp olyan jó ajándékok, mint a divatmániásoknak egy Rekavago cipő vagy egy Dora Abodi táska. Ha a Deák felé jár és van 5 perce, merészkedjen be nyugodtan akkor is, ha nem szeretne vásárolni, az üzlet kínálatát és kialakítását igazi élmény megnézni és simán belefuthat valamelyik tervezőbe is!

581 Designer PopUp Store

Cím:  Fashion Street Le Meridien Budapest (Deák Ferenc utca 16.) Starbucks kávézóval szemben

Nyitva tartás: 2014. november 3. és december 30. között

Hétfő-Szombat: 11.00-20.00, Vasárnap: 12.00-17.00

Folyamatosan frissülő Facebook-oldal : itt

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra