Ilyen karácsonyi dekorációkat kap a hiperekben

Nemcsak lakberendezési üzletekben, hanem az Auchanban vagy a Tescóban is kereshet karácsonyi dekorációkat – be is néztünk, hogy milyen kínálattal készültek az ünnepekre. Eredetileg giccses ajándékok után kutattunk, de végül alig találtunk olyat, ami kiverte a biztosítékot. Jó, nyilván beleakadtunk néhány igazán ízlésromboló darabba, de nagyobb részt elfogadható, költségkímélő és jópofa megoldásokra leltünk. Rengeteg fotót lőttünk – nézze meg a galériát!

Auchan (Aquincum Óbuda)

Arra számítottunk, hogy ellepik a polcokat a rondábbnál rondább karácsonyi díszek, ehelyett kellemesen csalódtunk az Auchan kínálatában. Jó, ez alól kivétel ez a gombszemű kiskutyára vagy koalára hajazó csodaszarvas, ami még ráadásul jó drága is. Nem pontosan értjük a szarvnak szánt két kis gyertyácskát a jobb oldali mackószarvas fején, de legalább van min röhögni. A címke felirata még ígér valamit szarvason kívül is. Csodálja meg a galériában a többi díszt is!

Tesco (Pólus Hipermarket)

A Tesco is pazar kínálattal készült idén. Egyik kedvencünk a mikulásos tálaló tál, aminek annyi értelme van, mint talpig fehérben meggykompótot inni befőttes üvegből, ugyanis ha éppen meg van pakolva, akkor azért nem látszik az alján megbúvó karácsonyi motívum, amikor meg elfogy róla a kaja, a rajta maradt ételmaradéktól nem lehet majd kivenni, mit is ábrázol a kép. Rosszabb esetben mártásokat szolgálnak fel a segítségével, ám ilyenkor még az sem derül ki, hogy ez valójában egy karácsonyi darab. Ez az ünnepi konyhaeszköz egyetlen helyzetben mutat jól: életünk végéig érintetlenül a polcon – de akkor meg minek? Ne hagyja ki a többi fotót sem!

 

Látott hasonlóan jópofa dolgokat? Írja meg Facebook oldalunkra!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek