Manós cuccokkal maxolta ki a cikiséget a Tesco

Bár nem újdonság, hogy a legtöbb divatmárka külön kollekcióval készül az ünnepekre, november közepén azért elég sokkolóan hatnak egyes darabok. Nem tudtunk nem megállni például a következő installáció mellett, amikor az egyik budapesti áruházban kabátokra vadásztunk. Először csak a manós házicsizma tűnt fel, de a Chillin' with my snowmies feliratú pólón is megakadt a szemünk, és akkor még nem is sejtettük, hogy a Teso egy rakat vicces boxert is piacra dobott, hiszen mindenki imdája a humoros, ám haszontalan ajándékokat. Vagy nem? Ejnye.

Persze, ez csak egy töredéke az ünnepi kollekciónak, a brit cég ruházati márkájának honlapján fennvan az összes férfiaknak, nőknek és gyerekeknek szánt cucc, sőt, az F&F oldala szerint már le is áraztak pár terméket, így ha valahol az ön környékén csúnya pulcsis bulit szerveznek, ne feledkezzen meg betérni a legközelebbi hipermarketbe. De előbb szavazzon, menő vagy ciki tescós manónak öltözni!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
655 szavazat 876 szavazat
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.