Ezeket a ruhadarabokat vegye meg őszre!

Már jó pár hónapja lehet tudni, hogy mely ruhadarabok lesznek igazán divatosak ősszel, és az üzletekbe és az internetes boltokba már meg is érkezett az első adag. A Daily Mail ennek örömére összeszedte, hogy mire csaptak le leggyorsabban az emberek, tehát mik azok a cuccok, amelyeket jobb, ha gyorsan beszerzünk, és mi az, amiért nem érdemes kezünket, lábunkat törni. Részletek a hajtás után!

1. Magas derekú, bokavillantós fekete nadrág

A képen látható nadrág, amelyet a John Lewis oldalán lehet megvásárolni, állítólag pár óra alatt elfogyott, és ez ugye nagyon jó jel. Azóta állítólag már feltöltötték a készleteket, így akinek van felesleges 99 fontja, annak szabad a pálya. Ha nincs, akkor persze a hazai üzletekben is érdemes körülnézni, több helyen is találtunk ilyen nadrágot, ami klasszikus szabása miatt valószínűleg soha nem megy ki a divatból, így tényleg jó befektetés lehet.

2. Virágos, bokavillantós nadrág

Az L.K. Bennettnél155 fontba kerül ez a virágos nadrág, ami egy szép fehér blúzzal és egy fekete vagy piros magassarkúval remekül mutat. Sajnos a cég internetes boltjában már nem kapható ez a darab, mert mindenki lecsapott rá, de a hazai üzletekben azért akadnak hasonlóak, így aggodalomra semmi ok. A Zarában például tízezerért, a Bershkában 4500 forintért is vehetünk már mintás nadrágot.

3. Virágos csőruha

A Zara tervezőit állítólag a Dolce & Gabbana egyik ruhája ihlette meg, amikor előrukkoltak a fotón szereplő darabbal. A virágos ruha egyébként az ősz egyik tuti befutója, és van is miből válogatni, legalábbis a spanyol márka üzleteiben, nézzék csak meg a mellékelt galériát. Egy gond van csak, kicsit nyáriasak, így legalább egy fekete zakót érdemes előkotorni a szekrényből.

4. A-vonalú szoknya

A régi idők divatja A nagy Gatsby című filmnek és a Reklámőrültek című sorozatnak köszönhetően ismét népszerű, és alig vártuk, hogy a hosszú, A-vonalú szoknyák a fast fashion boltokba is megérkezzenek. Ezzel nem voltunk egyedül, a Daily Mail szerint a Coast oldalán megrendelhető szoknya két nap alatt fogyott el az internetes üzletben, és egy hét alatt tűnt el a boltokból. Azóta persze már újra kapható. Azt viszont nem árt számításba venni, hogy ez a fazon igazán a magasabb nőknek áll jól, vagy be kell szerezni egy olyan tűsarkú cipőt, mivel pótolni tudjuk a hiányzó centiket.

5. Rózsaszín kabát

Már mi is írtunk arról, hogy a rózsaszín ősszel újra divatba jön. A kínálatból a Daily Mail a Marks & Spencer egyik kabátját emelte ki, amit fehér és kék színben is megtaláltunk a honlapon, igaz, egyelőre elfogyott. Sebaj, az angol márkánál és a fast fashion üzletekben van rengeteg hasonló árnyalatú kabát, ami közül lehet válogatni.

A Daily Mail összegyűjötte azokat a darabokat is, amelyekre szerintük kár pénzt pazarolni.

1. Csíkos maxiruha

Rihanna közös kollekciót készített a River Island márkával, és többek között ezt a csíkos ruhát is az énekesnő nevével dobják piacra. Bár állítólag nagyon sok előzetes rendelés érkezett, a Daily Mail szerint azért annyira nem nagy szám, hiszen a csíkok miatt csak az egészen vékony nőknek áll jól, az anyaga sem az igazi. Csíkos ruhákkal egyébként máshol is lehet találkozni, és nem feltétlenül kell a vállfán hagyni ezeket, ha tényleg egy ilyen darabra vágyunk, csak mindenképpen próbáljuk fel, mielőtt megvennénk.

2. Tollas bomberdzseki

Újra menő punknak és grunge-osnek öltözni, de ez nem jelenti azt, hogy a tollas bomberdzseki, amit a Topshop kínál 130 fontért, olyan jó választás lenne. Az ok? Sokkal nagyobbnak tűnünk benne, mint mondjuk egy szépen szabott szövetkabátban, és ezt a nők általában nem szeretik. Azért persze máshol is próbálkoztak hasonló felöltőkkel, nézzék csak meg galériánkat!

3. Csupakocka blúz és szoknya

Valami oknál fogva nem nyerte el az angol újság szerzőjének a tetszését az a kockás összeállítás, amit a Dorothy Perkinsnél lehet megvásárolni. Mondjuk ő egyszerre adta rá a modellre a blúzt és a szoknyát is, ami tényleg sok lehet egyesek számára, de egy egyszínű darabbal párosítva azért jól mutat. A honlapon is így szerepelnek, le is csaptak rá a vásárlók.

Oszd meg másokkal is!
Mustra