Mit ábrázolnak a mézeskalácsformák? Kvíz!

Tegye próbára tudását, de leginkább képzelőerejét. Vajon meg tudná mondani teljesen biztosan, melyik sütikiszúró mit ábrázol? Kitalálná, hogy a formából aztán tevét vagy kutyát tud majd dekorálni? A karácsonyi készülődés alapvető kelléke a mézeskalács. Néhányan készen veszik, sokan viszont otthon készítik, de legtöbbször csak a finom receptekről, vagy a díszítőfesték állagáról esik szó. Holott néhány mézeskalács formáról magyarázó szöveg, vagy illusztráció nélkül valósággal lehetetlen eldönteni, hogy az tulajdonképpen mit is kellene, hogy majd ábrázoljon.

Ha ön kezdő süteményszaggató, vagy épp ellenkezőleg, úgy gondolja, hogy ebben profi, akkor nézze meg a tesztünket, és válaszoljon helyesen a kérdésekre. Szétnéztünk hazai webshopok kínálatában, a képeket is onnan szedtük, hogy ne érjen minket az a vád, hogy direkt kitalálhatatlanul fotóztuk őket. 

Találja ki a formákból mivé kell majd dekorálnia az elkészült süteményt!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.